дънки дънки дънки
мразя шалвари и не ме кехфят дънки с кръпки
най- вече нося тва, което ми е удобно ... основно дънки- светли, тъмни или черни и няква блузка ... най- често с надпис или щампа, не обичам едноцветни блузи. Обувки- кецове, гуменки [тип converse] или ниски черни обувки. Мразя високи токове. Това е основно ... поли не нося, само рокли и то само лятото. Обичам да си измислям собствени комбинации. Обичам да съчетавам блузи с дълъг ръкав и отгоре някъф летен потник- естествено да се връзва, а не да стои като парцал. Поне при мен се получават доста добри комбинации. Към едната от тях задължително прибавям и тъмносинята си вратовръзка с 2те значки мн се кефя. ^^ Аааа забравих също така имам и един кариран панталон, който обожавам! И с кецове се получава супер.
По принцип изглеждам спортно- елегантно, но понякога са ме мислили и за емо.
Е, лошо няма аз обичам емота, но аз сама не бих станала.
Също мразя дрехите ми да са по мен, особено блузите! Предпочитам да са по- свободни, за да мога да се движа накъдето и както си искам.
Дънки ниска талия ?! Хаха, не мерси не искам да си показвам задника. Много е банално ... вече съм се нагелдала на фешъните в даскало.
Аммиии това е общо взето ... нямам особено подходяща снимка, на която да се виджам като хората от глава до пети как съм облечена.
И това е ... мой моя коментар стана най- дълъг. :P