- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ботуши ; ))
Дайте снимки на вашите ботуши или на някои ,които харесвате ^^ трябва да си купувам нови,но незнам какви![]()
Azz s1m wi fenka ,, no wi zbrawix imenata...
Ами като излезеш из магазините ще си харесаш.Пълно е с всякакви ботуши.
За какво да ти даваме снимки?Да видиш другите какво носят,че да не останеш по назад ли?!
аз ще си взема такива
изобщо не ми пука на кой му харесва и на кой не
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И аз много искам такива!
Ама ме е налегнала кризата и ме е страх,че докато се опарича ще са ги изкупили всичките.![]()
Не виждам за какво отговаряш...най-вероятно само и само шото си нямаш друга работа...тежко ти е... момичето моли за съвет ти бате и се дървиш все едно нз кво е казала :X и не ми отговаряй,едва ли ще си направа труда да ти чета комплексарските,заядливи мнения..Първоначално написано от BoCupycake
А сега за мацката...кажи точно какво си търсиш,нещо удобно и топло или нещо стилно и модерно...нисък...висок или нормален ток? Какъв стил?
Аз лично не харесвам ботушите,които се наложиха като модна тенденция този сезон,защото са много задължаващи и не могат да се носят на всичко,а именно това за ботушите над коляно...
Като цяло по-модерните са кожените и велурените ботуши,за разлика от миналогодишния лак...определено ако заложиш на коя ще си стилна! Аз също харесвам много и ботушите с ресни...велурени..(макар че станаха много популярни) самата аз си взех такива от Gianni
POLLINA уникални са ботушките ще топлят много и са много яки...жестоки са!
спокойно няма да свършатПървоначално написано от BoCupycake
![]()
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
![]()
Колко проницателно!
Много си важна бе, бате.![]()
Трай си по - добре.
ами аз искам някакви такива, но не на такъв висок ток,идват 1-2см над коляното като че ли
![]()
Аз си купих на токче черни много са яки но не знам как да ти ги опиша..
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ужас... тва не мога да си представя някой да го обуе с дънки... супер смешно е,но.... мое мнение![]()
Абе и на мен такива ботуши малко над коляното ми изглеждат леко ку?венски, обаче мамка му има нещо много секси и привличащо ме в тях...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ми мн ясно,че не стават с дънки, ще си купя други за дънки,не че такива,квито постнах,ще си намеря де,те обикновено са с адски високи токове, а аз не мога да ходя на такиваПървоначално написано от POLLINA
влюбена съм в тезииии![]()
http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=8131
тея много съм ги харесала, но имам от миналата година други които струваха доста и се чудя сега дали да не си взема и тезино май ще си ги взема.
^ тези са сладки , но стават само за есента![]()
Имам такива,само дето това дето е от плат най-отгоре е кожено и с пайетки,много са удобни,но наистина не стават за зимата.Първоначално написано от mimsssssss
Първоначално написано от BoCupycake
абе като не ти е приятно да ми даваш снимка изобщо не пишии нямам намерение да гледам от някои да копирам за ботушии .. спокойно дишай
Просто искам съвет като не можеш да ми дадеш не пиши
айде ча0
![]()
Първоначално написано от anity92
много радватсамо 1е ако ги има в черно
![]()
а ти откъде си ги взе и за колко лева?Първоначално написано от BoCupycake
http://veni05.files.wordpress.com/20...28127o_aix.jpg
Тезии са направо страхотни,някой знае ли каква им е г/д цената ?:P
![]()
![]()
![]()
супер якитеееее , вижда ли ли сте ги в България ?
предполагам ,че са около 200
Първоначално написано от fluffy1
наистина са много готини ... но в черно ще бъдат по - добре![]()
От Враца,за 30 лева.Имаха голямо намаление.Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Първоначално написано от fluffy1
Гледам ти поста и се чудя има ли смисъл да ти отговарям.По несвързано и глупаво го напиши и може и да ти отговоря.
п.п.Надявам се долавяш иронията ми. ; )
Аз лично в България не съм ги виждала,но едва ли ще са 200 лева.Първоначално написано от peace9
Към 400,може би...така мисля де като ги гледам какви са коженки.