- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прокъсани дънки
От къде мога да си взема такива модел дънки в Пловдив?
Просто да са прокъсани в коленете и малко по бедрата.
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Аз не съм от Пловдив,ама и скоро като ходих там не съм виждала..Иначе може да си вземеш някакви твои дънки и да си ги нарежеш така.
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Не съм сръчен.Ама хич. В краен случай ще си ги поръчам от Интернет или Ebay.
Но все пак ако някой знае...
LastFM
Можеш да ги занесеш на шивачка,тя да ти ги направи..Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Гледах в Тайлито, вчера.. ама женски и съм от София.
По добре ги дай на шивачка да ти ги направи, понякога от нет-а не са хубави нещата. Но само понякога, разбира се)
Или ги дай на някой приятел по възможност металист.Те определено владеят тази техника. xD
Това с шивачката не съм го проблвал и замислял (благодаря)...ще пробвам,ако няма магазин.
LastFM
[b]Не е толкова трудно,взимаш едно бръснарско ножче и ще се получи така съм си направила почти всичките дънки
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
и с макетно ножче става..щом не можеш сам дай на някой приятел/ка да ти нареже стари дънки : ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ми в стз има и са по 35 40лвмога да ти пратя ако искаш
![]()
Кефят ме Момиче съм обаче знам как бих си ги сложила и да ми седят чук . Искам ги![]()
phah
дай ги на някоя разярена котка![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
След 2 седмици ще ходя в СТЗПървоначално написано от mimsssssss
Може ли да кажеш къде има
LastFM
До колкото знам тя май само избелва,но ще пробвам и с шкурка и с бръснарско ножче върху едни стари да видим какво ще станеПървоначално написано от KumchoValcho
LastFM
Леле .. ама ти верно ли ще облечеш нещо такова ?! Добре , има по - хубави модели дънки и тези стават .. ами не точно такива - има прекъсани навсякъде , но в крайна сметка им мина модата .. сега са модерни намачкани ( Теранова ги има всяк'ви .. ) Ам по темата - можеш да си ги скъсаш саморъчно ! Можеш да си купиш .. ( не ви знам Пловдив ) къде и к'во има .. но потърси - едва ли няма да откриеш .. навсякъде има такива - даже и по 1 модел ! : ) , Якички са![]()
Дадох пример,а не точно какво искам. Искам да са прокъсани на 1-то или 2-те колена,отпред на бедрото малко. Мода не следвам,каквото ми харесва това носяПървоначално написано от silwinka
Влизах в Терановата (в Пловдив) нямаха нищо мъжко, (1/5 от целият магазин беше само мъжко)
LastFM
обожаавам ппрокъсани дънки![]()
но не мога да ти момогна .. не съм от Пловдив
можеш да потърсиш в някой сайт и да си поръчаш ; ))
Някоя шивачка би могла да ти ги направи,носила съм дънки на шивачка и ми ги направи така.![]()
http://sofianci.com/index.php?m=memb...78646&offset=2
В илинци ги има насякаде такива зависи от каде си
направи ли ги вече![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
![]()
That`s so rock!
Не ви е позволено да носите такива дънки. :P
Сега навсякъде са напускали такива.
Дори днес си купих.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep