- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как Ви влияят телевизионните шоута?
Ако желаете споделете мнението си за телевизионните шоута.![]()
Мега тъпи са ми ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
много рядко гледам и чесно казано-не ми влияят по някакъв специален начин![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Разпускам естествено.Това е "загуба" на време.Като нямаш какво да правиш е чудесно едно предаване.Стига да е интересно.И да ,някой от предванията могат да ме накарат да хвърля поглед над собственият си живот.
Гласувах за първото.
Напоследък въобще не гледам предавания по телевизията. От известно време всичко стана страшно скучно, дублиращо се и безинтересно. Няма емоция, няма желание да гледаш още, още и още.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Зависи от шоуто.. има такива, които са ми наистина интересни и с удоволствие ги гледам, понякога ме карат да се замислям за живота си.. Но има и такива, които не мога да ги търпя, толкова са скучни, еднообразни, копия на чужди риалита.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
разпускам, забравям проблемите си
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мноого рядко гледам, само ако ми е ужасно скучно. Просто са ми страшно безинтересни и тъпи и всички са толкова наглесени, че направо.. абе изобщо не ги харесвам![]()
Не си губя времето да ги гледам..
Глупава и много нагласена работа и от страна на сюжета и от страна на спечелилите..![]()
По-точно умирам от скука..![]()
Рядко гледам... Най често някое ново и после като пуснат 2ра част (Комерсиалната) става пълен дип шит и не си струва да го гледаш....
Преди гледах Страх и Сървайвър
не гледма телевизорпросто не остава време за него.. а ако имам го употребявам за нещо по интересно
Приспивателно