.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Оксикорт

Оксикорт

Преди около месец си пробих пъпа. След изминал 1 месец се изкъпах с обицата (тъпа постъпка знам.... ) първия път нищо ми нямаше но втория път се възпали и започна да ме боли. Отидох при тези които ми сложиха обецата казаха да го пръскам с оксикорт и да промивам с кислородна вода као се старая да влезе в самата дупка за да заздравее... Но когато си слагам Оксикорт адски ми щипе и ме боли... зачервява се...след това се оправя но на другия ден пак ме боли докато не го промия с кислоодна вода... Незнам дали паренето и болката са нормални защото на листовката на Оксикорт пише : "Нежелани реакции : възможни са парене, сърбеж, дразнене на мястото на приложение,прекалено изсушаване.... ". Въпроса ми е някой ако е ползвал Оксикорт дали и него го е боляло или щипело и дали се е зачервявало.. моля ви кажете....
    П.С мисля че е съм алергична към нито една от съставките на Оксикорт (или незнам дали точно така да се изразя)
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

очаквам мнения по темата моля ви.....
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Град
    в света на приключенията ..
    обади се на тези които са те дупчили и кажи оплакванията си
    те ще ти кажат какво друго да вземеш
    успех !

оксикорт ползва майка ми след операцията и раната и зарастна бързо и белег почти не се вижда, а аз за рани само него използвам, не щипе и не мирише, от него се ибразува защитен слой и така раната зараства бързо, няма да усетиш нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си