.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Пъпка... или нещо подобно?!

ами знчи .. имам нещо като пъпка там долу. Боли ме като ходя и като я пипам страшно се е надуло Нямам представа какво да правя. Зная го това че не сте доктори .... ама поне някви предположения? Наистина се притеснявам

Иди на лекар Там,в поликлиниката, не ядат хора.Иди първо при личния,пък той после може да ти даде направление.Късмет!

---
    Ако се бръснеш... може да е косъм,който расте на вътре.

В това е проблема... ако е нещо от секса съм загинала

Ами за това иди на лекар... хвани някоя фр и отивай

Мега фен Аватара на ameli
    може да е подкожен косъм
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ох... дано...

ох ейсега като го гледах и се едно се беше пукнало ... и имаше кръв и гной?!??

Значи е подкожно косъмче - не е могло да пробие . Обикновено става след бръснене . Ето защо е хубаво да се използва депилаторен крем - има интимен .До два дни ако не се оправи - тичай при лекаря , но се надявам да си ок.

ами ... да ама то е баш отдолу това.. и не съм се бръснала оня ден , че да стане... сега видях, че по триъгълника иам някви червени петна опасявам се да не е няква болест. Чета тука ама моля ви помогнете се пак... ако знаете за някаква болест с такива симптоми

Аз съм мъжко и аз имах такова животно, точно под члена..Както си го гледах и уж нямаше да го пукам /просто не издържах/ и взех, че го пукнах..Изтече гной и малко кръв оттам и след 3-4 дена все едно не е излизало нищо..И аз не разбрах кво е било, ама сигурно подкожен косъм..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

То мойто само се пукна. Ами мерси много, наистина беше успокоително то се смали и се надявам скоро да мине

Град
    в света на приключенията ..
    щом се смалява значи се подобрява
    няма от какво да се притесняваш ))

И аз имах такова,само че малко по-нагоре и по-встрани.Беше ми се получило точно от бръсненето и си ми мина само.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си