- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Непълноценен секс
Здравейте драги потребители на teenproblem. Обръщам се към вас с молба за помощ. Винаги съм имал този проблем , че не мога да свърша в приятелките ми и винаги се налага ръчна намеса. Това се случи и със сегашната ми приятелка тя успя да свърши 3 пъти , а аз не успях нито един , а изпитвам удоволствие от самия акт . Какво ми остава да направя ?
пробвайте различни неща в секса.. разнообразието винаги е от полза
Сменяхме позите през 15 мин някъде може би и по често не съм обърнал внимание но поне 5-6 пози минахме
е не имам предвид примерно фелацио на нестандартно място правете секс анален ако ти дава някви е такива изживей си фантазиите
оценявам активността ти , но за фелацио не иска да чува , а анален я боли страшно много и не дава![]()
Да помолиш аверката си да те предразположи...така както ти нея е предразполагаш![]()
Еми като не иска да чува, няма да стане..Първоначално написано от Pesenta
бодни и го в дупенцето, и до минута 2 ще изгърмиш патроните![]()
Ти тъпа ли си ? сериозен въпросПървоначално написано от krucu
зачто питашПървоначално написано от AlokiNn
не личи ли![]()
![]()
ЗАЩОТОПървоначално написано от krucu
Първоначално написано от Pesenta
е тогава да си среже венитеПървоначално написано от AlokiNn
хубост на сила не става
офф к'во сички се нахвърлихте върху момичето бе ..Първоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
Не е ли по - добре първо да седнеш и да поговориш с нея? Защо не иска? Какво я спира?? а не веднага да я вините пфф ..НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Боли я....толкова ли не разбрахте защо не иска...грр. А ако го правите с презерватив... пробвай някакви други аз от 3 години ползвам Спортекс Лайт никакви проблеми , нито един скъсан до сега, и усещането е много добро..![]()
П.С. Защо по дяволите не иска фелацио ?!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Няма неискам няма недей , щом го желая плюнчиш го ЕЙ![]()
![]()
![]()
![]()
С какво телосложение си.? Пълно,нормално,слабо,много слабо?Първоначално написано от Pesenta
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME