- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държа се като глупачка
Имам огромен..наистина огромен проблем.
НЕ съм малка вече,а още не съм се научила как да се държа с момчетата.Нямам голям опит с тях,което може би също ме смущава,но...
Чак не знам откъде да започна - срам ме е когато харесвам някого да му го кажа в очите,когато го видя пък се държа грубо като пълен кретен и така май отблъсквам момчетата от мен..единственото момче,което мога да кажа че ми е било гадже с нечовешки мъки успя да издържи това,че аз съм толкова срамежлива и...нерешителна в това отношение,че чак му се чудя как издържа момчето...
По принцип съм душата на компанията,организиран,под реден човек,забавен и най - вече приятелите ми знаят че могат да разчитат на мен за каквото и да е.Толкова хора съм сватосвала,а самата себе си не умея.
Ето сега дори харесвам момче,което виждам всеки ден,но когато го видя се панирам.става пълен блокаж и или го отминавам безучастно или когато той дойде да се закачи с мен (защото и той ме харесва) аз се държа грубиянски.Сигурна съм че скоро ще му писне,а аз после си блъскам главата в стената като идиот..охххх...ужас
ми няма се държиш грубянски ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
никой не може да ти помогне ..
просто се отпусни и се дръж
както се държиш с приятелите си ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
+1.Нищо не може да се направиПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Дишай, издишай!
Запомни - плячката си ти, той е ловецът!Това е закодирано дълбоко в мъжката природа.Не ти, а той трябва да се опитва да ти се хареса.От теб се иска единствено да му покажеш, че си струва да се бори за теб - къде с намеци, къде с погледи, къде с начин на поведение...![]()
Бъди естествена...
Най-силното оръжие на една жена е нейната самоувереност, казват хората.
Е, няма лошо в това да си по-свенлива.Лекото изчервяване и плахото пърхане с клепки имат своя чар.Така дори можеш да го накараш да се чувства силен и важен и с това да го привлечеш към себе си.Обаче прекалената свитост вече става досадна...
И не се дръж грубо!
Успех, sunshine![]()
all day... all night... what the fuck?!
mersiПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Просто спри да се държиш грубо и бъди такава каквата си и при приятелите си. И аз съм срамежлив човек, но трябва да вярваш повече в себе си и да се отпуснеш. Няма да дойде края на света, ако се издъниш за нещо.. стават такива неща. Успех.
Проблема ти е на психическа основа. Докато не си кажеш Стоп, няма и да ти се получават нещата. Няма да се промениш от един път, но се упражнявай !
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Пробвай наистина да се отпуснеш..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да да.. знаем ви колко сте срамежливи всичките.
ок.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Докато мислиш по този начин естествено, че няма да си намериш никой .. сама казваш каква си и какво НЕ трябва да правиш .. остава само малко да положиш усилия (а повярвай м идоста повече са ти коствали да осъзнаеш всички тези неща) ..Съвета ми е .. положи усилия да не оставаш в това положение ... и ще видиш, че не е толкова трудно и ще ти хареса ..
успех ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми и аз съм бил така с момичетата,но се опитвам да се държа естествено... до колкото е възможно за мен
![]()
Нямаш опит и това,май,най-много ти пречи.Така ли е?Ако съм права,нетрябва да се притесняваш.Никой не се е родил научен!Учим се,докато сме живи.
Така е.. не мисля, че някой може да ти каже "формула"Първоначално написано от LoveRetroMusic
Иначе с времето ще отмине.. колкото повече мислиш, как да оправиш това, толкова повече ще се паникьосваш, така че карай го по-спокойно и от само себе си ще видиш как ще започнеш да се държиш по-добре.