Имам огромен..наистина огромен проблем.
НЕ съм малка вече,а още не съм се научила как да се държа с момчетата.Нямам голям опит с тях,което може би също ме смущава,но...
Чак не знам откъде да започна - срам ме е когато харесвам някого да му го кажа в очите,когато го видя пък се държа грубо като пълен кретен и така май отблъсквам момчетата от мен..единственото момче,което мога да кажа че ми е било гадже с нечовешки мъки успя да издържи това,че аз съм толкова срамежлива и...нерешителна в това отношение,че чак му се чудя как издържа момчето...
По принцип съм душата на компанията,организиран,под реден човек,забавен и най - вече приятелите ми знаят че могат да разчитат на мен за каквото и да е.Толкова хора съм сватосвала,а самата себе си не умея.
Ето сега дори харесвам момче,което виждам всеки ден,но когато го видя се панирам.става пълен блокаж и или го отминавам безучастно или когато той дойде да се закачи с мен (защото и той ме харесва) аз се държа грубиянски.Сигурна съм че скоро ще му писне,а аз после си блъскам главата в стената като идиот..охххх...ужас