- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- -Не знам какво да правя вече-
Здравейте, казвам се Спиридон Карачапкънев и искам да споделя моята история в този високоуважаван сайт, който открих.
Сега съм на 16 години и вече 2ра година в училище ме тъпчат. Наричат ме Спиридон Мармота, Дони Смотаняка, дори Спиро Черпака и постоянно ми правят мръсни номера. Ето и пресен пример.
Онзи ден аз се разхождах из коридора и оглеждах парното тъй като ще правя доклад върху отоплителните системи в училище. Както и да е. Дойдоха 2ма от моя клас и единият сложи кофата за боклук от стаята ни на моята глава. Беше ужасно, имаше кроасани, останки от чипс дори и остатъци от домашен сандвич и всичко се изсипа върху мен.
историята ти е достойна да се заснеме на лента!
Силно се надявам темата да е ебавка ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изяж остатъците от сандвича...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ха, ако темата не е ебавка (в което се съмнявам) много яко ти става сигурно.Щях да кажа не им обръщай внимание, но като те гледам те са ебават с теб и без да получават внимание.
![]()
и твоят час ще удари
един ден ти ще ги тъпчеш само не се озлобявай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Спиридон Карачапкънев... До там стигнах.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз го прочетох цялото от няма какво да правя ама...![]()
![]()
![]()
Ххахаха много ясно, че е ебавка ти луд ли си? Кой ще си кръсти така детето.. Иначе това за кофата дори съм ставал свидетел на такъв "подвиг
![]()
прочети цялата история.Първоначално написано от LadyDi
струва си. XD
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СЕРИОЗНО ЛИ, БЕ?Първоначално написано от InloveAgain
ЕЕЕЕ...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Има мегдан да бъде още по-интересна.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Първоначално написано от LadyDi
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov, какво?
а ми казваха че съм бил супер спамер?Първоначално написано от LadyDi
тоя който е пуснал темата ХИЧ НЕ Е ТЪП![]()
Айде, айде. Спиро Черпака има сериозен проблем.Първоначално написано от haritov
Първоначално написано от LadyDi
Писах ти лично..![]()
Много яко имe <3
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,