- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми взима наркотици и съм объркана
A аз се чудя след време какво ще се случи с него ако продължава така...Първоначално написано от FeelMyPain
До колкото знам последиците саа отвратителни особено след продължителна употреба![]()
Ще краде,проси и продава всичко от тях си за да може да си вземе дозата.Няма да е приятна гледка..
A ти кока взимаш ли,че питаше за цени??Първоначално написано от FeelMyPain
Не и не бих зимал.От любопитсво попитах.И да сравня с пикото.
добро утро, деца, стига сте говорили глупости
ако човек не е редовен, всичко се спира...казвам го, защото повечето български тийнейджъри кока не могат да си позволят...за другите неща мнение няма да давам...не мисля, че 1 път на месец е нещо ужасно...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ммм кокаин .... попринцип не се отказва толкова трудно неска казваш утре вече си нормален (стига да има воля ) ....... виш сега ако е хероин обаче ще бъде голям зор заместители глупосте НО пак се отказва![]()
малко скъпичко но ......
иначе за кокаина мисля че беше 50лв грама или нещо такова ....
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
да скъпа е и кокатаПървоначално написано от WesTSider
![]()
Не че нещо, но не виждам как може този човек да те обича и да те забърква в такива истории..
Еми той си се друса и тъй почти всеки друг от компанията взима по нещо той искаше и аз поне да опитам...
а аз нали съм от тези които от всичко трябва да пробват и ...
знам какво да направиш (100% работи) ! - Кълчи кълки![]()
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:df95776b[/vbox7]
разтоварва и прави настроение![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тва ще да е "кока" за 50лв![]()
Тя пудрата захар по-скъпа ;s
луд/а ли си бе 50 лв ГРАМА![]()
..... не е мн евтина а за качеството незнам кока не съм пробвал а и не мисля пробвам ....
![]()
мн хора са ми казвали кокаин и хероин недей ... просто тъпо е ....
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Що се излагаш не мога да разбера?Като не знаеш не се обяснявай.То качественото пико е 50 лв кантара, той ми вика за кока..
Пий си швепса шекши.
В България цената е между 120 и 140 лева.(kоето е 117 лв за грам.)155 грама кокаин за 18 283 лева.
Първите 2 страници, които ми отвори гоогле.
Друсай се и ти да става купон
Говнааааааааааа
100 лв ги надхвърля коката за грама 100% съм сигурна![]()
Никога не оставяй модератор да ти пише заглавието![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ами да прави каквото иска, стига да не засяга и теб. Ако ти не искаш да имаш нищо общо с работите му там. кажи му го. А това, че си се провалила заради него...не си единствена. И аз преди две годинки почнах пиенето и пушенето заради оня, "великия" .....
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
авторке ти си много зле мойто момиче ! а Приятеля ти кво голям накроман ли е?! Ти знаеш ли изобщо какво означава наркоман ?! Не мислиш ли че пресилваш нещата.. От постовете ти виждам за кво става въпрос. Гледам пишеш оферти раоти за коката се обяснваш май се имаш за много компетента а на колко си че си толкова разбираща ?! (или поне се прайш на таква? )В днешно време всеки 2-ри се друса предимно с амфетамин ,айс пико и т..н. ит.н.. яя кайи кво толкова прави приятеля ти че е такъв голям наркоман че ми стана инетересно ? Сигурно е някое пишлеме дето се прай на инетреесно друсайки се..
"Ако приятелите ми скочат от мост, аз няма да скоча, а ще съм долу за да ги хвана" .. не политай след него, а се опитай да му помогнеш .... обясни му също, че не искаш да се забъркваш в това, и че е редно и той да спре ..
![]()
С кока не съм се занимавала няма и да се занимавам,а за оферти незнам някъде да съм писала ;dПървоначално написано от anonimchetou
За момчето повече няма да коментирам,останахме си приятели а това кво ще взима и кво ще прави си си е негова работа![]()
Бягай докато можеш...вкарат ли те и започнеш ли трудно се излиза! Внимавай много сигурна съм че заради 1 момче не би искала да погубиш себе си и да нараниш всичките ти близки започвайки с наркотици.