.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Град
    Wonderland
    кво друса? пуши трева ли?
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    BurgasS
    Няма да бързам да го зарязвам,защото няма да ми е лесно.А и сега няма да можем да се виждаме 1 или 2 седмици но се надявам петък ако го видя да говоря с него .До сега сме нямали проблеми само малки изключения ,но никакви сериозни скарвания а и се държи добре с мен ..мил е ..внимателен но наистина не се знае кво може да стане по нататък ако продължава така.Но аз в никакъв случай не бих почнала да се занимавам с тия наркомански истории квото и да става и въпреки че го обичам ,а и не ми стигат тъпите цигари

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Зарежи го,колкото и да е трудно Едва ли ше слуша приятелката ако се опитваш да му помогнеш,тва си е истината квото и да си мислиш че можеш да го промениш.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Зарежи го,колкото и да е трудно Едва ли ше слуша приятелката ако се опитваш да му помогнеш,тва си е истината квото и да си мислиш че можеш да го промениш.
    не е така хората се променят стига да има достатъчно важна причина но според мен тая мацка няма да е причината за момчето да спре.. ; )

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Имах почти същия проблем преди време но бях адски влюбена и глупава и продължих връзката си с момчето (за което съжалявах). С времето и отношението му към мен стана грубо-започна да поставя на преден план " друсането " ... После ми обещаваше че ще спре - мъчеше се но пак почваше и така след като и двамата се изтормозихме ... го оставих. Та мисълта ми е : Просто го зарежи докато е време ! Не позволявой да те въвлече и теб в тези истории !
    Сигурна съм че заслужаваш нещо по-добро
    Успех !

Град
    BurgasS
    Реших да се разделим,защото осъзнах колко опасно би станало ако продължа да съм с него.Не съм говорила все още с него,но когато се видим ще го направя.Той пуши трева,шмърка кока и е взимал амфети няколко пъти мисля че ,а кокаина не е шега работа...Бих се провалила нацяло ако продължа да се събирам с него и компанията му.Няколко пъти съм пробвала и аз и то по мое желание,но без амфетите.Пушила съм няколко пъти трева и веднъж съм шмъркала кока и е вярно че има ефект особено от коката,напомпваш се със самочувствие,чувстваш се велик,забавляваш се и купонясваш.Усещането е странно,но последиците след това са отвратителни,чувстваш се ужасно,а някой дори не излизат с дни от вкъщи след това.Напоследък осъзнах колко ужасна съм станала,изоставих старите си приятели и компания която и цигари не беше дърпала,но купона пак си го имаше дори и без напивания и разни сценки и филми.Никога не съм мислила че ще започна да пуша а камоли да се друсам.Винаги съм се отвращавала от наркоманите и никога не съм вярвала че ще започна да се събирам с тях.Може би се разбираме и не сме се карали,но ако продължаваме така до никаде няма да стигнем...Има и други момчета,по-добри и по свястни а и не е първия нито последния.По-добре ще е да спра на време докато не е станало късно...Той наистина е станал мн зависим от наркотиците,а не искам да го последвам и аз.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хубаво е, че си се усетила навреме и си взела правилното решение да се отдръпнеш.
    А щом той те е забърквал с тези неща, значи изобщо не държи на теб.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ох като чуя ... дъра бъра... АМА СЪМ ВЛЮБЕН/А В НЕГО/НЕЯ. и ми става зле!
    Я се стегни,дай да си наебеш целия живот,задето имаш гадже ГЛУПАК. Вземи се свести малко!

Град
    BurgasS
    Лелеее докато чета това и имам чувството,че наистина съм била сериозно депресирана докато съм го писала.Та аз съм поддържала връзки и с разни дилари и наркомани дори и преди година а даже и сега все още не съм прекратила всякакви отношения и с него,но за сериозен приятел наркоман не искам !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Или се опитай да му помогнеш или приключи всякакви връзки с него.Щом иска да те забърка в такива в простотии,изглежда въобще не мисли за теб. Пък за него си да не говорим..
    +1
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Само като прочетох наркотици и се наситих да чета... За тия хора няма оправия. Те самите не искат да си помогнат, та какво говорим някой друг да им помага. За*бавай го и бягай надалеч, щом преди те е забърквал и сега пак го прави бъди напълно сигурна, че и за в бъдеще ще се случи.
    С две думи съвета ми е Зарязвай го и не се връщай никога.
    +++точно и ясно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    хаха, ако си мислиш, че ще те послуша, яко се лъжеш. ходите от 2 месеца, да не мислиш, че ще му повлияеш? говорим за наркотици и очевидно момче, което само не иска да си помогне. грам няма да го жегнеш, като му говориш. само ще си загубиш времето, а най- много накрая и ти да се поддадеш. остави го.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ако можеш помогни му, но в противен случай се измъквай възможно най-скоро.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Лелеее докато чета това и имам чувството,че наистина съм била сериозно депресирана докато съм го писала.Та аз съм поддържала връзки и с разни дилари и наркомани дори и преди година а даже и сега все още не съм прекратила всякакви отношения и с него,но за сериозен приятел наркоман не искам !
    Откъде си?
    Дай некфа връзка с качествен дилър ;s

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Откъде си?
    Дай некфа връзка с качествен дилър ;s
    от Бургас съм но предпочитам да се друсам само като си отида на село а там се намират дилъри от тук от там и има доста по-добри оферти и наркотиците не са лоши тая седмица ако си отида пак ще носят коз
    Иначе тук в Бургас не се друсам само няколко пъти съм пушила трева и кока съм пробвала заедно с бившия си ТИ от къде си ??

Не се разделяй с момчето. Като гледам сте един за друг

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от tihichkoto
    Не се разделяй с момчето. Като гледам сте един за друг
    хаха вече сме се разделили ,а и аз пуша коз мн рядко докато той започва да се пристрастява сериозно и то към кока по сериозен наркотик

Мега фен
    Oт Сливен съм.
    Не взимай кока.
    Пико бива.
    Колко струва 1 кантар кока?

Град
    BurgasS
    Кока не взимам ,шмъркала съм веднъж и не мисля да повтарям.А и трева рядко взимам.
    А и нещата с коката не знам как стоят и цени не мога да ти кажа точно в момента.Ако ти трябва наистина може да говоря с някой.Момчето за което съм писала тук е дилърче И поддържаме връзка все още. От Сливен имам позната която се занимава с коз

Мега фен
    Коз има навсякъде.На село у градината се сее.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Вариантите са два .. опитай се да му помогнеш и да го изкараш от там (ако държи на теб ще се постарае) ..

Втория вариант е да го оставиш .. доста тъпо ми се струва да иска да те забърква и тебе ..
    Напълно съгласна.. Може да не ти е хубаво когато прекъснеш всякакви връзки с него, но така ще бъде по-добре за теб.

Опитай се да му помогнеш като го накараш да спре да се занимава с тези работи.АКо трябва дори го накарай да избира - теб или наркотиците.БЪди строга и сурова.Ако държи на теб колкото и да му е трудно ще изостави наркотиците.Ако реши, че иска да остане с теб намерете изход за проблемите му, но в никакъв случай НЕ СЕ ЗАБЪРКВАЙ И ТИ !Успех
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Коз има навсякъде.На село у градината се сее.
    Вярно е днес и в даскало може да си намериш
    но аз само това взимам и от др много много не се интересувам...

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от mynichka93
    Опитай се да му помогнеш като го накараш да спре да се занимава с тези работи.АКо трябва дори го накарай да избира - теб или наркотиците.БЪди строга и сурова.Ако държи на теб колкото и да му е трудно ще изостави наркотиците.Ако реши, че иска да остане с теб намерете изход за проблемите му, но в никакъв случай НЕ СЕ ЗАБЪРКВАЙ И ТИ !Успех
    Късно е според мен вече и ще е трудно...Но не го моля да ги отказва все пак живота си е негов и може да го прави каквото иска

Мега фен
    И все пак коката си е баш бая опасна , дано някой негов приятел му покаже правия път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си