- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще се получи ли пак ?
С приятеля ми бяхме заедно 8 месеца ... лятото ... престанахме всякакви отношения незнам защо се стекаха така нещата нито аз го търсех нито той ... Обичам го ... той също ми е казвал , че ме обича ... сега пак се започна всичко от начало .. , но разликата сега е , че винаги той ме търси .. той ме кара да излизаме , а преди беше обратно ... все аз го дърпах и все аз се молих ... Лятото нито аз съм правила нещо с някой друг нито той ... сега ми е много добрее ... , но незнам до кога ... не искам скоро пак да му омразнее и нещата да са като преди , защото колкото и да го обичах ми беше ужасно гадно и неприятно да не виждам никакъв интерес от негова страна ...Надявам се сега нещата да са такаа ... Благодаря на всички които са го прочели ... и многоо се радвам , че най-накрая пак сме заедноо ..
![]()
п.с : Не знам защо написах темата .. за да ви се похваляя или по скоро да ви питам ... " Да ли нещата ще се получат пак и този пък както трябва " защото мисля , че е много жалко едно момиче винаги да поема иницятивата в нейни ръце ...
Още по-жалко е никога да не я поема така че, балансирай!Първоначално написано от beachy_bunny
Успех![]()
+Първоначално написано от Swingswing
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Евала!Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
...because days come and go...but my feelings for you are forever !!!
раздели ли сте се защото никой не е потърсил другия ? о.0
мдаа.. определено сте се обичали..
Ем хубаво е че той има интерес към теб сега отново, за да го задържиш според мен се прави леееко на недостъпна - смисъл като ти се обади да излезете му кажи някой път че имаш някаква работа, заета си, учиш нещо такова по този начин печелиш уважение, интерес и му се вдигаш в очите, дръж се мило с него, показвай му чувствата си, но с мярка за да не изгуби интерес изведнъж .. :P примерно :P hah
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
винаги бих поела инициативата в ръцете си и то заради човек, който обичам, а още повече и когато съм сигурна, че и той ме обича
не мисля, че е жалко..
Браво и не мисля,че е жалко момичето понякога да поема инициативата в свои ръце.Ама понякога..
Н- Е.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Според мен няма да се получи
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
++Първоначално написано от scyLLa
Според мен след една раздяла нищо не може да е същото. Втори път нещата не се получават, при положение, че знаеш и може би очакваш другия да направи миналите грешки.![]()
Според мен цялата работа нещо намирисва... Първо никой не търси другия цяло лято ,а сега изведнъж нещо му щуква и почва отново да те търси... Съветвам те да подхождаш предпазливо ,защото поне според мен момчето не е много сигурно какво иска.
+++ =D>Първоначално написано от InloveAgain
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3