С приятеля ми бяхме заедно 8 месеца ... лятото ... престанахме всякакви отношения незнам защо се стекаха така нещата нито аз го търсех нито той ... Обичам го ... той също ми е казвал , че ме обича ... сега пак се започна всичко от начало .. , но разликата сега е , че винаги той ме търси .. той ме кара да излизаме , а преди беше обратно ... все аз го дърпах и все аз се молих ... Лятото нито аз съм правила нещо с някой друг нито той ... сега ми е много добрее ... , но незнам до кога ... не искам скоро пак да му омразнее и нещата да са като преди , защото колкото и да го обичах ми беше ужасно гадно и неприятно да не виждам никакъв интерес от негова страна ... Надявам се сега нещата да са такаа ... Благодаря на всички които са го прочели ... и многоо се радвам , че най-накрая пак сме заедноо ..

п.с : Не знам защо написах темата .. за да ви се похваляя или по скоро да ви питам ... " Да ли нещата ще се получат пак и този пък както трябва " защото мисля , че е много жалко едно момиче винаги да поема иницятивата в нейни ръце ...