.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

kakvo da pravq pomognete pls!!!

Значи както всяка година аз ходя на балкан на едно и също място.За трета година срещам едно момче.Първата не му обръщатх мн внимание,втората малко започнах да г харесвам,а третата вече немога да живея без него.И така тази третата година на него му стана нещо кофти нали и аз го питам какво ти е лошо ли ти е и той викане просто заради един човек-момоче което харесва обаче нещеше да каже кое е а мислех че съм аз но той нещеше да призне и когато той си тръгваш ми прати смс и ми пишеше аз харесвам теб.Тогава аз му пратих смс че и аз него го харесвам и ми е мн кофти че си е тръгнал и плача.Тогава той ми писа радвам се че ме хареваш но се надявам че знаеш че нищо неможе да се получи между нас.Причинате е че, аз живея в пловдив а той в софия.И вече три месеца от както не съм го виждала и немога да го абравя супер мн го харесвам какво да направя.Помогнете плс!!!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Ами изчакай да дойде 4-тата година и отиди пак на балкан и той пак ще е там .....

джаджа
    phah

Мега фен Аватара на Hilary_
    "аз живея в пловдив а той в софия."

Т'ва май ти стига ..

Re: kakvo da pravq pomognete pls!!!

Цитирай Първоначално написано от sladurchetoo
    а третата вече немога да живея без него.
    добре
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен
    Град
    <3
    Като не можеш да живееш без него се самоубий. Света ще е с един недоволен идиот по-малко. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Единственото полезно, което можеш да направиш, е да пораснеш и да спреш да драматизираш.
    Същевременно с това и да си оправиш заглавието на темата, за да не ти я делнат.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    "аз живея в пловдив а той в софия."

Т'ва май ти стига ..
    +1..
    Ми ако искаш пробвай любов от разстояние
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    довери се на силата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Освен да го забравиш друга опция не виждам. На същото мнение съм с Hilary_. За любов от разстояние няма да говоря, защото не знам на колко сте.. понякога е безсмислено.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Освен да го забравиш друга опция не виждам. На същото мнение съм с Hilary_. За любов от разстояние няма да говоря, защото не знам на колко сте.. понякога е безсмислено.
    ми тя май го харесва не го обича за кво си говорим ква любов?
    ами уменията с меча как ще влезеш в битка?
    ама карай тя все още млад падуан ще се научи
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Като не можеш да живееш без него се самоубий. Света ще е с един недоволен идиот по-малко. Оо

За пореден път показваш колко тъпо с главно T парче си

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

За пореден път показваш колко тъпо с главно T парче си
    то вече ѝ е станало навик. x)
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Супер фен
    Жалко.. за нея

Мега фен Аватара на sasha_90
    Можеш да живееш без него,иначе досега да не си жива.

Град
    the desert
    Не мога да живея без него -най-тъпата и клиширана реплика ,с която мнозина доказват интелекта си на още вдетинени лапенца.Между другото при мен пък се беше получило обратното преди време - аз от София ,въпросния индивид от Пловдив (съвпадение ). А иначе по темата :
    1 вариант- Пренеси се в столицата ,тука ще ти хареса.
    2- Опитай се да забравиш момченцето ,без което ти така упорито се опитваш да ни убедиш че не можеш да живееш
    3- Вземи му скайп и телефон и поддържайте виртуална връзка до следващото ви виждане-догодина
    4- Просто си стой и чакай да мине времето . Балкана ня'я избяга ,а щом "възлюбения" всяка година е там ,то сигурно и следващата няма да е изключение.
    What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.

Супер фен Аватара на elysunny
    охх ама като почнете с т'ваа не могаа да живеяя без него и ми иде да ви ударя един

Ако умре к'во ше праиш ? ... Можеш да живееш без всеки ... ако не можеше да живееш без него ощее преди 3 месеца да си се самоубилаа ... айде стига глупости пфф ...
    [/i]

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    да бе, и аз ходя на екскурзионно всяка година..
    ама на различно място .. ХА-ХА-ХА !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Пловдив
    чакай да дойде 4-та за да почнете връзка... на 5-та вече ще сте женени, а на 6-та даже и с деца, които ще си прехвърляте ту в Пловдив ту в София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си