- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ужасяващото ми яке мамкаму бе ;[
Я,да ви питам изкараха ли ги вече якетата в Кенвело и Теранова,защото четвъртък-петък мисля да ходя и да си знам..![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Я,да ви питам изкарани ли са вече зимните якета в Кенвело и Теранова,защото в четвъртък-петък мисля да ходя,таа да зи знам..![]()
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
да,имаПървоначално написано от YourStar
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
аве грозновато е,ама за 300 кинта-ще го носиш,ха
Точно тая материя мисля, че не се боядива.. А на теб къде ти е бил акъла като си го купувала тва яке![]()
Но все пак ако имаш някви такива дрехи можеш да го носиш..![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Мн ти е хубавко якето,носи си го.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Абе много ти е готино якето бе мацка носи си го с здраве,пък и найстина какво като се забелязваш от 500 м??Якето е много оригинално мога да ти кажа![]()
.
Мене не ме кефи якето ти.
Все пак тука доста форумци го харесаха, дано да си намериш решение.![]()
Но как го купи, като не ти харесва?
може ли някой да го постне тук, че на мен не ми се отваря линка![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Много си е хубаво якето бре.Бих си го купила,но вече имам яке
.Носи си го,нищо му няма
![]()
Да бе прави сте . ;] Не е толкова зле ... аа ето за човека дето не му се отваряше линка
![]()
phah
Абе според мен не е важно какво е в якето, а това което е в него... А, на мене по този критерий якето ми харесва![]()
Еее,що ни подведе по тоя брутален начин?!/ или просто искаше малко четки за якето![]()
/
Якето ти е много яко, носи си го.Все пак и 300 лв. си дала за него..ако не за друго поне за тва.![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Да си мислила,като го копуваш.Якето е добро и ще го съсипеш "щот не можела да се гледа"
Първоначално написано от Shia
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Малее, ебати якото яке, абсолютно в моя стил!
Абе, много ме кефи как се обличаш ти.![]()
Имам почти същото пак за толкова пари от Sabotage пак от миналата година.И аз не си го харесвам и си взех ново..А иначе не съм чувала да правят такива неща..
![]()
якето е невероятно![]()
.. мен лично много ми харесват кръгчетата..поне не е черно като на повечето хора по улиците..
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
nosi si sladurskoto qkence![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislqdlagat boqdisvane na takava ateriq i qkoeto e SUPER \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Първоначално написано от mimsssssss
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Що,беее?? Якето ти е страхотно!!![]()
![]()
Недей да го съсипваш. СУперско якенце!