- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса?
Здравейте!
Ще започна с гениалното: не съм сигурна, че е за тук темата, ама тука я сложих. xD
Искам да си взема нова преса, че старата хич не става за изправяне... Та искам да попитамч какво мислите за марката BABYLISS. Хвърлила съм поглед на това... Какво мислите? По принцип искам да си взема на Браун, ама просто не ги виждам нашите да дадат толкова пари, при все че те и за другата не искат, което значи ще си я купувам сама... Тоест ограничени финанси за преса.Какво смятате?
Като цяло пресите на BABYLISS са много хубави.За тази не знам,но ми изглжда добра.
Те също не са много ефтини...
Ами аз доколкото знам тази марка много я хвалят и казват, че е доста добра. А и според мен щом си вземаш преса САМО ЗА ИЗПРАВЯНЕ и е на по-добра марка трябва да ти върши работа.
Аз лично много ги харесвампък и тази на която си се спряла си заслужава и като качество и като цена
![]()
Да, благодаря много за коментарите .
Не че тя е евтина, но къде са 80, къде са 120.. А и да попитамтази преса става ли за къдрене... В смисъл, тоя номер с овиването около нея или е прекалено дебела?
Хубави са .. вършат си работата .. но има и по - хубави ( ама щом на тази марка си се спряла .. ) - ами цената к'во да ти кажа - цената има и скъпи има и по евтини ( зависи от средствата с които разполагаш ) , има по 80 , 100 , 120 , има и една която е нова ( 135 лв май беше , май тя е най-скъпата , нищо чудно да има и по - скъпа :Д ) но някъде бях видяла по 60 - 70 лв .. не знам може и да не е била на тази маркаРазгледай .. там Домко , Техномаркет ( има ги .. всяк'ви : ) )
Не, не държа на марката! Просто тая ми хареса като възможности, ако ми препоръчате нещо друго на долу-горе същата цена ще съм много доволна.
Моята е професионална на Solac и да ти кажа съм супер доволнаНе е таква тънка, каквато ти си показала, поради простата причина, че косата ми е супер гъста и къдрава и тази преса много бързо ме изправя.. И я взех за 60-70лв някъде
![]()
А и бтв има доста представки![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
http://gifts.indias-best.com/images/...ME0228_1lg.jpg
аз имам такава и съм много доволна.
^ тази е много добра![]()
Най-добрата ми приятелка има такава и е страхотна.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Цена, марка, нещо такова?Може ли да ми кажеш?
renateee, а нещо по-конкретно като модел?
Мен не ми трябват много приставки... Миналата година си купих Ровента. Имаше три маши, нещо друго, което не знам какво е, едно бодливо такова за върху едната маша, за изправяне и за вафлички... И всичко е много качествено и много полезно с изключение на приставките за изправяне... И това е причината да си вземам нова преса. Та за това искам нещо качествено за изправяне, даже и да няма други неща.
Аз съм с една на Валера само за изправяне и съм страшно доволна.
А тази, която ти си я показала май не става за изправяне, защото има някакъв ръб, до колкото виждам.
Sve sto je srcu drago daleko je..
аз имам такава и съм много доволна от неяhttp://www.prodaja-ponuda.com/slike/...20CF7620D4.jpg
Ъъъ, как така не става за изправяне? Щото мисля, че е точно за това... Кой ръб имаш впредвид. :S
Сега се загледах в тая понеже ми казаха, че филипсаса добри... Пак да попитам: вие как мислите?
Моля ви за отговор.![]()
Моята е на Bellissima http://www.bellissima.bg/files/Bellissima_B11_59.jpg не бях чувала за тази марка ,но пресата се оказа доста добра мн съм доволна от резултатите и я взех за 50лв.
Моята е Sapir и е доста хубава...не мисля, че беше скъпа .. някъде 27 лв. ... Обаче пресата супер много уврежда косата...нацъфтява ти,изгаря се, изтоштава се...след време много ще съжаляваш.Предлагам ти да си вземеш балсам за исправянае на коса и майкато да ти я исправя с сашоара ..![]()
нА ВсЯкаа Малka пикла дет0 мiii zAвижда...
на мАйка и в п****та ..бе3 да се 0бижДаа...
оооо не тази на филипс е 32 W гледай W-то да е колкото се може по-голяма цифра.На babyliss е по-добра сравнение с филипса.. на белисима която ти показаха е хубава...ремингтън s2002 също-аз имам такава.. :P хмм..да помисля
аа да...тази на браун дето ее 63 лева.. според мен не е хубава...някои са доволни други не, но си зависи от косата
хм..друго друго елеком са евтини ии хубави..честно казано от ровента и филипс напоследък не чувам много положителни коментари.Но винаги има ЗАВИСИ.Както пресите на ремингтън-на някои им се драскат плочите на други не... КЪСМЕТ си е..
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Брей и от кога има значение за възможностите на пресатаПървоначално написано от liim0nka
страхотна логика имаш. . не знам дали си стигнала до там но в 7 клас тези неща малко по-ясни ще ти станат. .
Авторката. . това W ти играе само за тока който мама и тати плащат, ти си гледай градусите остави liimonka и W-то [нищо лично лимонке разяснявам]
Мерси за коментарите.
Знам, че от пресата се изтощава косата, аз няма да я правя всеки ден, особено пък зимата, щото така и така се къдри бързо, ама искам да си имам и като реша да се изправя.
Ох... Ама и аз съм била много загубена. И аз гледам умно и бъркам ватовете и градусите... Мале, срам и позор.![]()
![]()
Ват (W) е мощността !
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аре стига вече с тия едни и същи теми бее...не ме карайте да ви търся колко такива за преси има...тая търсачка за кво е???
Извиних се предварително. Не знам защо трябва да ме нападаш. Моделите са различни, хората търсят различно... Твоето мнение е също толкова ненужно в слуая колкото моята тема. Ако на някой му пречи да я махне, аз няма да се сърдя.
И все пак ще попитам отново. Как така пресата, която съм показала /първата/ не става за изправяне?
Такам...окей ще си замълча и ще се опитам да ти помогна...отиваш във най-близкия магазин в който се продават такива уреди и си взимаш една на Сапир дето е само за изправяне с керамични плочки за 25лв.Върши отлична работа като я използваш със балсам за изправяне на коса на Тафт тоя розовия 4лв е.Косата ми става идеално права почти всеки ден я изправям вече от една година и нито цъфти нито ми се гори!!!И ако все пак държиш да е професионална иди в някой фризьорски салон да ти кажат каква да си вземеш ;] айде Успех