.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    оооо не тази на филипс е 32 W гледай W-то да е колкото се може по-голяма цифра. . .
    Брей и от кога има значение за възможностите на пресата страхотна логика имаш. . не знам дали си стигнала до там но в 7 клас тези неща малко по-ясни ще ти станат. .
    Авторката. . това W ти играе само за тока който мама и тати плащат, ти си гледай градусите остави liimonka и W-то [нищо лично лимонке разяснявам ]
    ами казвам го, защото съм пробвала преса на филипс...с такава мощност и е пълен боклук.. а и това за мощността не съм го казала само аз..чела съм го в доста мнения.. а относно 7 клас.-не съм учила много по физика..защото часовете ми минаваха във крещене..разхождане из часа..госпожата крещи нон стоп на клас и т.н. и познай как се учи физика по тоя начин
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

http://www.consumer.philips.com/c/ha...666_00/prd/bg/ моята е такава и ми изправя косата мн добре тва ми е третата преса първите две бяха пълни боклуци за тва мн внимавай като избираш най-добре отиди направо в тея по-големите магазини като техномаркет и ги помоли да я изпробваш на мен ми позволиха ама не помня в кой точно могазин бях

A iskam da vi pitam poneje moita kosa e super meka i 4upliva ... kakva presa trqbav da si vzema kolko gradusa za da mi darji prava ... kogato me izpravqt v salon mi darji mn vreme ... znaete li nqkoq presa kam 100 - 150 lv koqto moje da mi var6i rabota

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Тъй, разравям темата, понеже писах по други теми и никой не ми отговори. Аз си промених решението... Сега се колебая между други преси...
    На Филипс тази: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042090
    И на Браун тази: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09045415
    Или някоя на Белисима..
    Косата ми обаче е бая гъста и жива и малко се чудя втората ще успее ли да изправя трайно... Ох, не знам, постоянно си меня мнението. Кажете нещо за тия две преси.
    [/url]

Според мен по-хубава е на Браун и като гледам цената мисля,че определено ще изправя добре

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ами... моята също е чуплива и трудно издържа, но на ремингтън (сигурно за 50 път я препоръчвам..ама така е ) с2002...и е 60 лева
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

nqkoi znae li kakva e markata na zemi presi s baterii i dali sa hubavi smis1l izpravqt i dobre i nqkakfva orintirova4na cena ... 6toto naskoro stana gaf i ba6ta mi izhvarli moqta i sqq sam na tema nova presa

Град
    Varna
    Около Нова Година и аз много се чудих каква преса да си взема, защото имам къдрава коса и дотогава се бях изправяла с много преси, но тази на Филипс ме изправи най-добре. Страхотна е препоръчвам ти я, защото има Соник ефект, който изправя по-бързо и освен това косата не се изтощава. Ще бъдеш страшно доволна и няма да съжаляваш. Успех!
    ZnAm cHe mNoGo mYje v GyrDite nqMat syRce i ne MogaT da oBichaT te ne vijdAt naShIte syLZi koLko mnOgo ni BoLi koGato tryGnaT si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си