- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Яяяя обяснете как се пере ве :D
Епа ... мисля, че е ясно всичкоо
Обяснете ми пробрами, мрограми прахове, пране, за да не уплескам
нещо, че ..![]()
човек и на мен ми е супер сложно... то толкова много копчета![]()
Просто аз
слагаш прах в дупката нагласяш на 40 градуса и натискаш копчето за старт.. не слагай черно и бяло заедно или други тъмни дрехи които пускат
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
апф ... има доста копчета верно .. и няколко дупки
едната за прах, другата за омекотител
и още 1 нз закво ... ми как центруфогира ?
Офф не е за мене таа работа![]()
![]()
![]()
Зависи каква ти е пералнята. Всяка е различна. Намери опътването ако ти е сложно и си раздели до бре прането !
Прочети си инструкциите на шибаната пералня,бе говедо с говедо
не разбират от перални, а пък пишат по форумите с чудото наречено КОМПЮТЪР![]()
![]()
Пери на ръкаИ аз незнам как се работи с пералня бтв, затова и не пера.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Епааа като не можеш да переш на пералня зимаш едно легенчее, пълниш го с вода и слагаш дрехите вътре и малко прах за прене и почваш да мачкаш и като са изперат ги изплакваш в друго легенче с вода и като свършиш с плакненето ги закачваш на простора и почваш да духаш за да изсъхнат по бързо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей хюмне я ми ела да ми го кажеш тва в очите да ти издухам бушоните !Първоначално написано от Belair
Такива руги щи набия в задника, че кръв ще сереш, посерко !
Не си отваряй хюмнарската уста зад тая барака, която наричаш компютър ами ела кат мъж, не кат педераст !
//Аз ако имах книжката с инструкцийте мислиш ли, че щях да пиша
тема ве цървуланко ???
Ко са карате на човечеца бе хораПървоначално написано от Belair
![]()
Брях,брях
Първоначално написано от zero
ее вие ме потресахте . хахане се карайте бе хора .. мир да има и пералнята да пере и толкоз. Няма се избивате ся за една пералня
![]()
ХАХахахаххахахаха и аз имам голям проблем с пералнята. Два пъти съм пипала копчетата, от които единия обърках (няма как иначе) - майка ми каза: "-Иди пусни пералнята на центрофуга." и аз питам как се пуска, тя обяснява. Отивам аз да направя, каквото ми е казала, и без да видя от коя страна на копчето е точката завъртам към картинката, за която ми каза мама и се връщам в стаята. След 15 минути майка ми се усеща, че нещо не е наред и като отиде да провери видя, че очевадно бях пуснала да пере наново
![]()
Нали? Бахти злетата... За нищо не ставате, ей!!!Първоначално написано от LittleDude
Като не можеш с пералнята процедурата е следната:
- разтваряш малко прах за пране в леген с топла вода
- накисваш едноцветни дрехи за 1 час
- вадиш ги 1 по 1 и ги търкаш усилено
- изплакваш
- простираш
![]()
Едит: Не се смейте бе , и аз не мога да се оправя с копчетата на пералнята без упътване![]()
Че от де да знам кво да и натискам.
![]()
Досадно ми е ,иначе успех.![]()