- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това ли трябва да е краят?
Здравейте съфорумници!Искам да споделя нещо с вас и да се допитам до мненията ви.
Става въпрос за една моя бивша недоизживяна любов.Скасахме преди 6 месеца поради моята избухливост.Сега поддържаме вразка но ми се иска да беше нещо повече тъй като бях вложила много чувства във него.. Вчера той ми ''изтърси'' че ще заминава за Америка и там ще живее.Няма да понеса факта че ще е толкова далече от мен а немога нищо и да направя..Не съм си мислила че нещата могат да сваршат така.Другия месец той има рожден ден..чудя се какво да му подаря![]()
Това ли ти е проблема?Другия месец той има рожден ден..чудя се какво да му подаря![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
секс..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ахяхяхях това е отделно![]()
![]()
Знам какво е любимия ти да замине за друга държава.И от опит знам,че не можеш да направиш нищо,освен да се надяваш,че няма да замине и ще се съберете отново.
Ебати проблема копеле![]()
П.С. hartiov банални ставате с тая картинка с facepalm-а
усещам тъмната страна в теб?Първоначално написано от FromAutumToAshes
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нима![]()
не се подавай на гнева до страдание води тойПървоначално написано от FromAutumToAshes
не си забавен![]()
не опитвам се да те спася от злотоПървоначално написано от FromAutumToAshes
you are completeoser.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Та кой беше проблема?![]()
![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Явно да..![]()
...because days come and go...but my feelings for you are forever !!!
ГадняркаПървоначално написано от mArChEtYy
![]()
![]()
Нали ИлиевПървоначално написано от azkazvam
![]()
колкото и време да сте били заедно в един прекрасен ден ще се появи някой да го замести, ти ще го забравиш и ей тогава ще е края.
ии не казвай как никога няма да го забравиш. голяма лъжа.![]()
нее просто искам да рабера дали и как мога да го задаржа и искам да го зарадвам за рожденния му ден![]()
Направи му стриптийз![]()
++ мдаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
ако толкова го обичаш и искаш и бля бля бля щеше да действаш, да измислиш нещо специално. Все пак сте били заедно, познавате се, ще знаеш какво ще му хареса. А и ебахти начина който си избрала да попиташ за подарък![]()
Станислава