.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от irr3plac3able
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Чувала съм,че като изядеш един суров картоф и вдигаш температура..ама колко е вярно не знам.
    и аз съм чувала същото
    ами освен да вземе да си свари 1 казан с картофи и да се подпали

Who's next!

Град
    София
    Повръщане се предизвиква, като си притисенш езика надолу и раздразниш сливицата, после казваш на вашите че си повръщал/повръщала и ще те оставят във вас.

А що се отнася до картофите, в шести клас четири големи картофа изядох и нищо ми нямаше.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Мега фен Аватара на teenems
    о Боже мили ! как може да лъжете като дърти овчари бе ?! ебаси хората ,за кво сички не искат да учат и да ходят на училище . това е за ваше добро бе глъми такива !! после кво ще станеш една проста чистачка ли ? сигурно..
    помисли малко с тази глава ,ти изобщо замисляла ли си се колко е лошо да си болен/а ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    До къде я докарахме ... Аз гледам да се предпазвам ,за да не изпускам важни уроци... После трудно се наваксват,докато някои от класа ми не идват по цяла седмица... Не си играйте със здравето,защото дори и от една лека настинка може да стане много лошо.. Картофи и тебешири ще ми ядът.. Най-добре един бой ,че да ви дойде акъла ..
    +1 !

Мега фен
    Град
    София
    Тази тема е поредното доказателство, че всяко едно поколение е по- просто от предишното.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Тази тема е поредното доказателство, че всяко едно поколение е по- просто от предишното.
    определено ..

Град
    with Christopher Drew <3
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    докато ваЩе ги няма,изкъпи се със студен душ,и излезни само по бельо/гола на терасата за 15 минути,после стой по гол "задни части" докато ти изсъхне сама косата....гарантирана болест е и ако + тва горе пиинеш една студена вода (с лед) или биричка от хладилника
    да радваш хората ;D надявай се само да не е фотографирано
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Но по-умно и съобразително от следващото!

Мега фен
    Град
    София
    Да бе..големи мозъци. Развийте някоя пневмония от провокирана настинка и си вкарайте някое калциране. Мноо яко- пропускате рисуването и географията за цял месец.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Охх,тъпо е тва!И на мен понякога не ми се ходи,но не искам да съм болна.Днеска примерно не ми се ходи,защото не ми е добре,но ако имах само хрема,а не грип,щях да си ходя.Кво толкова ще правиш у вас по цял ден?!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ми на тва време е достатъчно да излезеш по-леко облечена навън...
    Нз ама аз тая година доста походих по къси гащи и тениска и все още нищо ми няма. Един ден когат се беше развалило внезапно времето отидох по къси гащи и Тениска, та в автобуса всички ме гледаха някак... "странно" После и на даскало "кола, не ти ли е студено бе?", та аз "не". Ми ко да кажа, че просто не видях какво е времето, а като слязох нямах време да се кача отново до нас да се преоблека ли? НЕЕЕ! Пък и имам си адишънъл уарминг- сланина, така че не върви и да се оплаквам...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    караш някой болен ти са изкиха в устата

нагряваш си малко термометъра, дали ш е на парно, печка и тн ии после си нагряваш малко и челото ии казваш на ваще, че иаш темп.. показваш и доказателство, а ако не вярват ш те пипнат за челото и ще се убедят не съм го пробвала ама го гледах в едно аниме
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Повръщане се предизвиква, като си притисенш езика надолу и раздразниш сливицата, после казваш на вашите че си повръщал/повръщала и ще те оставят във вас.

А що се отнася до картофите, в шести клас четири големи картофа изядох и нищо ми нямаше.
    да...като можеш да пропуснеш частта с предизвикването

Re: Трикове за разболяване

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Кажете някакви изпитани трикове за разболяване от сорта на.. ядене на картоф и тн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си