- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трикове за разболяване
ами освен да вземе да си свари 1 казан с картофи и да се подпалиПървоначално написано от irr3plac3able
![]()
Who's next!
Повръщане се предизвиква, като си притисенш езика надолу и раздразниш сливицата, после казваш на вашите че си повръщал/повръщала и ще те оставят във вас.
А що се отнася до картофите, в шести клас четири големи картофа изядох и нищо ми нямаше.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
о Боже мили ! как може да лъжете като дърти овчари бе ?! ебаси хората ,за кво сички не искат да учат и да ходят на училище . това е за ваше добро бе глъми такива !! после кво ще станеш една проста чистачка ли ? сигурно..
помисли малко с тази глава ,ти изобщо замисляла ли си се колко е лошо да си болен/а ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тази тема е поредното доказателство, че всяко едно поколение е по- просто от предишното.
определеноПървоначално написано от Loshotia
..
Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да радваш хората ;D надявай се само да не е фотографирано
![]()
![]()
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Но по-умно и съобразително от следващото!Първоначално написано от Loshotia
![]()
Да бе..големи мозъци. Развийте някоя пневмония от провокирана настинка и си вкарайте някое калциране. Мноо яко- пропускате рисуването и географията за цял месец.
Охх,тъпо е тва!И на мен понякога не ми се ходи,но не искам да съм болна.Днеска примерно не ми се ходи,защото не ми е добре,но ако имах само хрема,а не грип,щях да си ходя.Кво толкова ще правиш у вас по цял ден?!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Нз ама аз тая година доста походих по къси гащи и тениска и все още нищо ми няма. Един ден когат се беше развалило внезапно времето отидох по къси гащи и Тениска, та в автобуса всички ме гледаха някак... "странно"Първоначално написано от Biskfitka
После и на даскало "кола, не ти ли е студено бе?", та аз "не". Ми ко да кажа, че просто не видях какво е времето, а като слязох нямах време да се кача отново до нас да се преоблека ли? НЕЕЕ! Пък и имам си адишънъл уарминг- сланина, така че не върви и да се оплаквам...
нагряваш си малко термометъра, дали ш е на парно, печка и тн ии после си нагряваш малко и челото ии казваш на ваще, че иаш темп.. показваш и доказателство, а ако не вярват ш те пипнат за челото и ще се убедят![]()
не съм го пробвала ама го гледах в едно аниме
![]()
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
да...като можеш да пропуснеш частта с предизвикванетоПървоначално написано от kalashnik
![]()
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()