.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    the desert

ПОМОЩ ! Как да махна черното ???!

Извинявам се,ако преди мен вече има пусната такава тема ,но ми е наистина важно ,а нямам особено много време да търся.
    Преди 1-2 дни боядисах косата си черна с боята за коса Palette Natural Colors,само че резултата е повече от отчайващ- не се понасям и направо си ме е яд да се гледам в огледало .Преди това бях с приятен и лъскав светло-кестеняв цвят ,тип лешник.Та ,въпроса ми е как да разкарам тоя катран ( ) от косата си без да я увредя много и ,изобщо дали е възможно нещо такова .Моля ви ,помогнете !!
    What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Възможно е да я изсветлиш,но косата ти ще се съсипе и на нищо няма да заприлича.Трябва да чакаш боята,да падне сама.
    И примерно след месед,два,три ... да пробваш да се изсветлиш. : )

Мега фен Аватара на iiirish
    Ако върху черния цвят пробваш с тъмно кестеняво например? Не че му разбирам на боядисването, но щом не ти харесва цвета трябва да го покриеш с друг, стига да хване де.
    Аз съм си естествено руса и никога не съм се боядисвала. Всеки ми хвали цвета на косата и ми се чудят как може да е такава, тъй че докато не побелея няма да я цветя
    Това беше малко спам, ама аз да си кажа

Не искам да те отчайвам, но черно можеш да махнеш само с изсветляване на косата. Изчакай поне 10 дни за да ти почине малко косата.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ще изсветлее с миенето не я барай за сега консултирай се с фриьор...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Ще изсветлее с миенето не я барай за сега консултирай се с фриьор...
    +1...и все пак,ако решиш да се боядисваш 2-3 тона по-светло направи го след 2-3 седм.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Моята коса я боядисах черна и за една седмица ми падна.. сякаш не е била боядисвана.. но косата не ми държи никаква боя.. а за твоята не знам..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    мий я с оцет в продължение на 2 седмици и след това я б оядисах в цвят който искаш близък до кестенявото гарантиран успех, една приятелка се бе правил черна и приличаше на баба и за един месец си беше пак тя

Ами .. нямам си на представа чесно казано ( не съм се боядисвала , но скоро смятам .. ) Първо трябваше да се посъветваш с някой , който си разбира работата ! И все пак по темата , ами .. там с оцет ( предишния коментар пробвай ) както и . ако не стане както трябва - боядисай се с по-свеж цвят и боя .. може би ще се харесаш повече

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Не искам да те отчайвам, но черно можеш да махнеш само с изсветляване на косата. Изчакай поне 10 дни за да ти почине малко косата.
    да, с блондор

Град
    the desert
    Мерси много за съветите.За блондор зная ,но имам сведения че адски уврежда косата и после е трудно (да не кажа невъзможно почти ) да се възстанови от изтощаването.Оцета като средство за изсветляване не бях чувала ,но засега няма и да го пробвам...Мисля да я оставя за момента така ,пък и днес в училище всички ме харесаха ,само с малки забележки ,че леко ме състарявало черното Все пак ако някой още би могъл да даде съвет или препратка към друга тема с полезни мнения , нека го направи.Вярвам ,че ще е полезно за много хора.
    What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Чувала съм,че киселото мляко премахва боята за коса
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    [На Метри От Земята]
    да си мислила преди тфа.. черната боя се маха трудно
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми