- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Коя е най-добрата антивирусна програма според вас?
Коя е най-добрата антивирусна програма според вас? Искам мнения и препоръки!![]()
1. Kaspersky
2.BitDefender
3. ESET NOD32 / Smart Security
4. AVG
5.Norton
6.F-Secure
7. Avast
Да ти кажа няма голямо значение коя антивирусна програма ползваш, всичко е от задмониторното устройство - сиреч ти, ако редовно не я обновяваш, щракаш на какви ли не линкове, нямаш най - новите updates и каквото и да сложиш все тая.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
Съгласен съм с тази класация на "LittleDude", но аз бих разменил местата на "3. ESET NOD32 / Smart Security" и "7. Avast", тоест "avast!" бих добавил на 3-то място а "NOD 32" на 7-мо...Първоначално написано от LittleDude
![]()
П.С. - И все пак, дори да си с най-добрата антивирусна програма, ако не знаеш как ефективно да я използваш - няма да можеш да се опазиш от Вируси и т.н.![]()
Аз преди имах Nod 32 но не съм доволен имах аваст и вчера я махнах сега съм с AVG Бива за сега А за 1. Kaspersky я кажеет нещо повече товари ли компа от де мога да я дръпна?![]()
![]()
ти ся да не нахакаш компа с антивирусни само... повече от 1 не се слага ! Kaspersky товари, и трудно се краква... но за сметка на това е номер 1.
Аз пък съм много доволен от NOD 32 даже съм с една стара версия 2.7 мисля. От 3 години съм с нея и не съм имал проблеми. Avira също е добра, с правилните настройки се справя много добре с вирусите (говоря за не пиратска версия, premium преди имаше за 3 месеца безплатно сега е само за 1)
Виждал съм какви ги забърква BitDefender-a и Avast. Не че никои не е виждал проблеми от NOD примерно но при мен си работи супер![]()
bonbogoko е прав като казва че много зависи от този който е на компа ... какво прави и как го прави![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Няма по-добър продукт на пазара от Sophos, но първо е мноооого скъп, второ едвам се краква. Всички корпорации ползват него, а не разни комерсиални изгъзици.
От комерсиалните изгъзици:
1. BitDefender
2. Kaspersky
3. F-Secure
4. Norton
5. Panda
NOD32 изобщо анти-вирусна ли е?![]()
Тя аваста малко товари усещам и AVG също а камоли за касперскиКомпа ми е 2 GB RAM 2.3 гигахерца двуядрен 512 видео карт гифорс 8100 250 гигабаита хард Ко мислите касперски ще тръгне ли?!
![]()
![]()
И за линка искам коментар!![]()
И за линка искам коментар!![]()
И за AVG коментар![]()
OMG аз касперски на стария комп не я усещах1GB ram 2.2Ghz AVG е най-леката след NOD
истината е че ако ви се дават пари по добра от NOD32 ако не ви се дават като мен карайте с Avira безплатна...
е да... за мен NOD32 е най-добрата... по точно ESET SMart Security но те са почти едно и също![]()
Не ми се дават мангизи сега ще карам с AVG
mozak.dll + race.exe...
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Да това вече е нещо друго...Първоначално написано от DarkAngelOfHope
П.С Имам платен Нод от близо 3 години и до ден днешен не съм се сблъсквал с вирус или фалшива тревога!
ДеинсталиранатаПървоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
минала съм през нод32, авира, аваст ... най-добрата за мен е аваст, но много го товари (моя е малоумен) и затва съм с нода ..
а за предния пост: ти луд ли си бекато са повече от 1 почват да се 'карат' кой да чисти висусите (като малки дечица сса
) и накрая нищо не с5тава от тях
махни поне едната
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Kasperski ама е мнн тежка
You believe but what you see
You receive but what you give
Не разчитай само на Майкрософтските "творения" и помисли за някакъв firewall поне според мен де.Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Стига беПървоначално написано от amk933
Кога сте видели Майкрософт да направят нещо с бъгове, че да не им вярвата за антивирусните ?
![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
С windows 7 съм, сложили са ми AVG и засега нямам проблеми.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()