- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един вапрос..
скъпи съфоромници според вас жена може ли да забременее от животно...-куче,кон.. тн..на това му се чуда или дали има живот след смарта
отговорете ми на вапросите ако може..
![]()
![]()
Първо, повечето хора не биха отговорили на "вапроса" ти, защото е твърде неграмотно написа.
Второ, по темата, не може.. какво ще се получи накрая? Spiderman?!![]()
ЖЕНА не може да забремене от животно. Животните носят съвсем различен генетичен материал от хората.
Това е обща биологична култура.
Моля отвори си учебника по Биология от 10 клас.
и защо смяташ,че повечето от форума са минали изобщо до 10ти класПървоначално написано от bilqnavod
![]()
Станислава
аз съм го минала ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
съжелявам за правописа..но барзах бяхме се обзаложили с един приятел затова попитах .. сажелявам че ви изгубих времето.
Не искам да се заяждам, но вместо да се хващаш на разни басове вземи се ограмоти малко, недопустимо е да се правят такива грешки.Първоначално написано от pitbullxx
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
аз имам две деца от котарака ми...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
и още 1 от мен.Първоначално написано от Snickers
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
к'во животно си ти?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
аз съм зоофил![]()
"мечо" съм.Първоначално написано от Snickers
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Да може, един от квартала ми баща му е куче и го кара да ходи за шпек салам секи ден до магазина.
когато зададеш въпроса правилно и си оправиш правописните грешки може да отговоря ,мозъчно ограничен човеко
Б*хти простака да не съм ти Чък Норис,че да мога да ти отговоря?!Първоначално написано от pitbullxx
![]()
Westside rollin' all day, every day
А мога ли да ти кажа,че има хора без пукната пара,които говорят правилно,за разлика от тебе![]()
Ензимът, който се отделя от върха на сперматозоида и разгражда повърхността на яйцеклетката си е уникален за всеки един вид.
=> Ензим отделен от сперматозоида на кон примерно, не може да разтвори повърхността на човешка яйцеклетка.![]()
с този акъл с който го раздава едва ли ще стигне до 10 класПървоначално написано от bilqnavod
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
ХАХАХАХ само прочетох Чък Норис и се пукнах от смях ЛОЛ той е от друга планетаПървоначално написано от TheX
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Освен от човек, жената може да забременее и от горила =]
Да мене с прасе са ме заченали![]()
Еми много съжалявам, объркала съм се, наистина забравих че тука пишат не само от 10 клас но и 10 годишни. Само не мога да разбера едно, защо като сте толкова мънички пускате едни темички, които не са изобщо за вашата възраст, а???????Първоначално написано от t0d1t0
Отговорете...
Поредния малоумник , поне си напрви труда да си редактираш некадърната тема
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta