- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте, аз съм Спиридон Карачапкънев както знаете от миналата ми тема. Значи днес ме целеха с кайма от супа топчета в училищния стол и вече не мога да издържам. Аз ги нахулих с думите "хулигани" и "гамени" но те само ми се смееха. Какво да правя?
не потдавай се на гневаПървоначално написано от Kukumqvka
а до спиртодон
аз прозирам през тъмната страна на силата и виждам лъжите ти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ох....да знаеше само какво ми е на мен
![]()
то4но когато си мислиш,4е си полу4ил вси4ко,от което имаш нужда се оказва 4е съвсем не е така и само съм се заблуждавала.отрстрани може би не зву4и толкова гадно,но всъщност си е така.
незнам за кой път имам 4увството 4е целият ми свят се срива сърху мен а на мен ми идва да избягам,да из4езна някъде дале4 от болката.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Спиридоньее... айдИ, мама, обЕда ти иСтина.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Абе виж сега ако темата е ебавкаама ако не е набий ги и да не ти пука, няма какво да губиш
тцтц .. Спиридонеее мамин златен аее спри се вече .. изяж някоя кифла и се успокой ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
т. 11