- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя правилно
Здравейте на всички много ще съм ви благодарна ако споделите и вашето мнение. Харесвам едно момче... Неговият баща и моят се познават от мн мн отдавна и аз и момчето сме израснали заедно. По един или друг начин ние сме създали някъкво приятелство и уважение един към друг. Но наскоро аз започнах да гледам на него като на момче и искам да сме повече от приятели. Страх ме е че ако му призная за чувствата си и ако той ме отхвърли ще загубя постигнатите до момента отношения? Моляви кажете ми как да се държа как да привлеча внимението и интереса му? Дали да му кажа че го харесвам? Какво мислите?![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Има доста такива теми, но ако найстина много го харесваш, действай. Но спроред мен не разваляй хубавото приятелство (:
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ако искаш да привлечеш вниманието му, застани пред него и му покажи гърдите си! Винаги работи!Първоначално написано от antoaneta613
Просто му кажи и толкова.
Ние от къде да знаем? Ти кво искаш? Щото ако не знаеш,ние не можем да ти помогнем. => Прави к'вото искаш. тц тц
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е това с гърдите няма как да стане и съм сиг че действа но не само той ще ме гледа а цялото училище така че този вариант няма как да станеПървоначално написано от gentlelover
![]()
![]()
:P
![]()
sladkata_ani4ka
^^
Е, супер. Ще станеш известна. Давай, момичееееее.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Омг...всички ли второкласници сте свършили по рано днес?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не можеш ли да прецениш дали той не изпитва поне малък интере към теб? Просто то си личи по някакъв начин. Ако има нещо такова разбирам да му кажеш, но иначе някак си не върви. Аз лично бих опитала с намеци, бъзици, жестове, такива неща. Ти ако смяташ че можеш просто да застанеш и да му кажеш, като няма да ти пука особено дори резултата да не ти харесва давайКакво да правиш си е твое решение, ти знаеш каква е ситуацията, ние можем само да гадаем
![]()
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
не си разваляй приятелството.. в живота то е по- важно от любовта.. представи си че станете гаджета (винаги ме е дразнил тоя израз) и след време като скъсате няма да сте дори и приятели..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
мхмПървоначално написано от ShtrudeL
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ужасно ти благодаря много ми помогна а те че семействата са си говорили че ще се ожениме да така е и досто често се бъзикат с насПървоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Ток ту хим...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
и аз кво тряя д анаправа тука,ти проста ли си , козелке.?
ходи ли ми се в кенефа да сера?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
По-добре му кажи докато го харесваш .. Защото после ще му го кажеш след време като не го харесваш , той ще ти каже че те е харесвал . И ще съжаляваш
Според мен трябва да споделиш чувствата си...няма нищо по-лошо от несподелената любов..може и той да изпитва същото към теб, но и него го е страх да не би да го отхвърлиш.имах почти същия проблем..не исках да призная че обичам момче, което е лудовлюбен в мен..но се престраших. и сега сме заедно от много време..
все па които рискува - печели :P пък и ако споделиш че го обичаш, а той те има само за приятелка..мисля че няма да се промени нищо между вас..няма какво да губиш момиче..
[/b]
Случи се така че ни приеха в едно и също училище и се виждаме по коридорите и тойпърви ме заговаря. Сега мисля да тръгна с др момче за да видя реакцията му и така ще разбера какво има той към мен и ако има нещо ще е супер![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Много искам нещата да станат ужасно много защото го ценя и като човек като момче и е сериозен и не е некой типичен лигльо:P
sladkata_ani4ka
Първоначално написано от little_f
на 14![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Много ти благодаря и дано да са интересни и пълни с приключения това ми е мечтата да имам интересен животПървоначално написано от little_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Хора немога да си го избия от главата само той е в ума ми нз вече ... нямам смелост да му призная страх ме е че ще проваля всичко ама много започвам да го харесвам![]()
![]()
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Както казаха - ако наистина започнеш да страдаш по-добре е да му кажеш - така поне нищо няма да те мъчиПървоначално написано от antoaneta613
![]()
Ужасно ми е тежкооо но кажете как да му кажа немога да отида и пред сичките му фр да кажа че го харасвам апак ако го извикам на саме ще се досетат и така мисля че ще го изложа апак по скупе е изключено щото не ми пише! а има и друго тъй като сме от едно даскало той ме видя че хода с една моя фр да пуши и той ме попита дали съм пушачка аз казах не(което е истина) и после каза еми защо ходиш там и аз истърсих че нз и мисля че му паднах в очите? или вие как мислите (той не пуши)?![]()
sladkata_ani4ka
моляви пишете спешно еее![]()
sladkata_ani4ka
Стига си ревала. Ебати "проблема",ебати философиите.
Или му казваш - или не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.