.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво бихте казали...?

Здравейте!
    Значи имам едно въпросче!
    Първо да си разкажа историята:
    Значии...миналия Петък бяхме на диско (аз,две момичета,и още едно момче).Другото момче си ходи с едното момиче,пък аз и другото момиче - не.По едно време отидохме да танцуваме...и аз почнах да пускам ръце по нея...и тя не се отдръпна...каза че съм супер готин...и че било забавно с мен...та въпросът ми е...дали имам шанс с това момиче или само ме залъгва,защото приказвах с една нейна приятелка и тя каза че това момиче което харесвам,харесва друго момче...
    Незнам...ако можете да ми дадете някакъв съвет или поне мнение,ще съм благодарен!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не нас а момичето да питаш трябва

отговор верен едва ли ще дадем
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от zawera
    Здравейте!
    Значи имам едно въпросче към автора на темата!
    Значии...миналия Петък бяхме на диско (аз,две момичета,и още едно момче).Другото момче си ходи с едното момиче,пък аз и другото момиче - не.По едно време отидохме да танцуваме...и аз почнах да пускам ръце по нея...и тя не се отдръпна...каза че съм супер готин...и че било забавно с мен...та въпросът ми е...дали имам шанс с това момиче или само ме залъгва,защото приказвах с една нейна приятелка и тя каза че това момиче което харесвам,харесва дръго момче...
    Незнам...ако можете да ми дадете някакъв съвет или поне мнение,ще съм благодарен!
    Въпреки че не съм авторът, бих ти отговорил.
    Това, че не се е отдпръпнала е добър знак. Харесало й е.
    А това, че си пада по някой друг, не означава, че нямаш шанс с нея.
    Пробвай, нищо не губиш. Успех!
    Защо пишеш на две места едно и също нещо, след като вече ти отговорих в другата тема, ако искаш още мнения, ще ти кажа само, да поизчакаш, имаш ли търпение?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Говори с нея .

Цитирай Първоначално написано от nestea95
    Цитирай Първоначално написано от zawera
    Здравейте!
    Значи имам едно въпросче към автора на темата!
    Значии...миналия Петък бяхме на диско (аз,две момичета,и още едно момче).Другото момче си ходи с едното момиче,пък аз и другото момиче - не.По едно време отидохме да танцуваме...и аз почнах да пускам ръце по нея...и тя не се отдръпна...каза че съм супер готин...и че било забавно с мен...та въпросът ми е...дали имам шанс с това момиче или само ме залъгва,защото приказвах с една нейна приятелка и тя каза че това момиче което харесвам,харесва дръго момче...
    Въпреки че не съм авторът, бих ти отговорил.
    Това, че не се е отдпръпнала е добър знак. Харесало й е.
    А това, че си пада по някой друг, не означава, че нямаш шанс с нея.
    Пробвай, нищо не губиш. Успех!
    Защо пишеш на две места едно и също нещо, след като вече ти отговорих в другата тема, ако искаш още мнения, ще ти кажа само, да поизчакаш, имаш ли търпение?
    Еми мислех че по малко хора ще видят това което съм писъл там,за това пуснах в отделна тема! Иначе съм търпелив по принцип!

е казала е, че харесва друго момче е просто формалност
    казала е, че си готин и доказателство е че не се е дръпнала
    пробвай :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на Hilary_
    хъх .. почти нищо не разбрах ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си