Здравейте, миналата година на 17 октомври за 1-ви път се видях с моето момиче. Излязохме, с цел тя да ми помогне да сваля братовчедка и, а аз се влюбих в нея. Признах и го и на 18-ти вече бяхме заедно. Тя е от едно село близко до нашият град, а на 18-ти аз отидох там и то бяха едни разходки, абе страшно чувство. Тя не беше като днешните момичета, с нея можех да правя всички най-обикновенни неща, а и изпитах всички най-яки чувства, които включва любовта. Е, мина 1 месец и на 17 ноември аз нещо се бях ядосал, а тя разлигавила, овиках я, доста я обидих без да се замисля за абсолютно нищо и тя взе, че ми каза така ли ще приключим, а аз не мислех да късаме, но в гнева си го изрекох и си тръгнах![]()
След това нашите си дойдеха от Испания и купони и прочие, въобще не мислех за нея, а след това Коледа, нова година и така. Дойде януари месец обаче и аз осъзнах какво съм загубил, и то за абсолютно нищо. Опитах всичко, което знам и мога, а вярвайте ми то не е малко, защото винаги съм знаел как да се държа мило с едно момиче. Любовни писма, цветя, бонбони във формата на сърце такива извинения със сълзи съм и давал, а тя не иска и не иска да прости, също и на колене я молех да се върне при мен и и казах обичам те, а тя се разплака каза, че ще помисли и на другия ден ми каза, че не може да ми прости и да ми даде 2-ри шанс. Променила се и не е същото момиче. На 17 октомври тая година обиколих всички места, на който ходихме преди 1 година..
, а на 18 отидох във селото. Писах и смс, че съм пред тях и съм дошъл да си припомня какво беше едно време и да направя разходка по уличките, а и казах да не излиза, защото знаех, че е болничка и и пожелах приятен ден. Поседях 1 час на пейката пред тях, след това тръгнах на разходка, за жалост не бях забравил пътя и намерих абсолютно всички наши специални места, улиците по-който сме вървели ръка за ръка, полянката на която седяхме тогава и там ни беше първата целувка, писах и смс, че съм точно там, разбира се тя не ми отговоря на съобщенията и никога не го е правила, откакто се разделихме и после какъв рев, хора идея си нямате.. Не зная какво да правя с живота си, т.е провалих се тотално вече. Зная, че по-принцип целият ми живот е пред мен , но дори ако единственият начин да я усещам е болката, то тогава съм готов да страдам цял живот.. Толкова я обичам... тя ми е всичко, хора..
Ще говорите, че съм някакъв тийн, който не знае какво е любов и прочие, вярвайте ми изпитал съм го, не ви пиша, за да очаквам да ми помогнетe, защото само чудо може да я върне при мен, а пиша, колкото да се оплача на някой, защото няма на кого..
Преди няколко дни видях тема за "недоизживяната любов" , е моята е същата..
Благодаря на тези, които приемат темата ми на сериозно..
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Абе болен мозък, това първата ти аверка ли е? Нещо много си се филмирал, намери друга и ще ти мине. Скочил си на първата удобна и айде, обичал я...
Ха, смешко. Знаех си, че така ще стане. Не съм на 15, и вярвай ми не ми е 1-та, но е първото сериозно момиче, на което съм попадал. Много обичате да говорите ей така, колкото да кажете нещо..
Take a look at my face.
аз пък ти съчуствам. Правил си доста мили неща.. А на колко години си .. а тя ?
Ще ти мине .. успокой се,малко.Не е чак такава драма![]()
На 18 съм, а тя е на 16. Съответно тогава бяхме на по 17 и 15.
Take a look at my face.
Малко прилича на филм ама лошо няма...само ми е странно как за един ден я обикна толкова много...не ви знам нощта между 17 и 18 какво сте правили...иначе хубава историйка и много романтична...напиши разказ или стихотворения...хем няма да иде на вятъра историята, хем ще ти олекне
така е, майна... колкото повече падаш в краката ѝ, толкова повече се отрича от теб. тва е цялата истина. има и някои изключения, ама са рядкост. тва да се скараш с момиче и после да ѝ искаш прошка, не е работа.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ами какво да ти кажа ..знаеш,че винаги осъзнаваме какво имаме чак когато го загубим.Същото е и при теб..Не знам според мен причината,за да не ти е дала втори шанс е някаква друга ,защото да не можеш да простиш някаква обида,която според мен не е била някаква непростима..е тъпо..ако искаш сподели как точно си сее държал може заради това да е . Излишно е да ти казвам,че с времето ще я забравиш,защото според мен това не е вярно ,а и както виждам е минало доста време без промяна.Наистина това,което ти се е случило особено с неизживяната любов е много тъжно,но понякога нещата не зависят от нас
.
Не я заобичах толкова силно от първия миг, в който я видях, просто така се изказах, иначе всичко стана постепенно. Не ме разсмивай, не ме бива много, много в писанията..Първоначално написано от desitoyoy
Take a look at my face.
Смешко ще викаш на някой друг. В нейните очи ти изглеждаш отчаян. Тя не иска отчаян мъж до себе си. Тя иска мъж на място със самочувствие, което на теб ти личи, че ти липсва. ( Нямаше да и се молиш ако беше със самочувствие)Първоначално написано от Scouser
Хубаво. Не съм казал, че съм силен, напротив дори зная, че съм слаб характер, но защо трябваше да се нахвърляш веднага в-ху мен..
Take a look at my face.
разбирам как се чувстваш и аз с едно момиче бях направил подобна грешка :>Първоначално написано от Scouser
ти си си виновен за това ти положение...
въпреки това живота продължава
Успех!
<N>
Мисля че си направил достатъчно и си опитвал достатъчно, щом не поддава, явно това е краят.
Но fc е прав, че жените не обичат слабохарактерни мъже. Може би си попрекалил с молбите и е станало досадно.
+ тва, ако изпитваше, някакви чувства към теб, дори и малки, щеше да те отразява поне малко :>
<N>
Найстина ме разчувства темата и мога само да кажа,че това момиче явно много губи.Ноо живота продължава.![]()
Брях,брях
Когато се научиш да бъдеш мъж на място със силен характер, момичетата ще идват при теб... ( не става за 1 ден или 1 месец, изисква много време )Първоначално написано от Scouser
начи на 17 октомври си я видял и си харесвал друга ама на 18 сте били заедно щото си се влюбил в нея. Ето го и моят съвет
ТЪП СИ КАТО Г Ъ З ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
-ди ейджънт
Защо не бяха всички мъже като теб.Да се извиняват по такъв мил начин....
Нач***й си го. Тъпак, ти ако знаеш за какво живееш?Първоначално написано от needforhelpzz
ПС: fc, разбирам те какво искаш да ми кажеш, но както самият ти каза, това не може да стане изведнъж и много добре го зная.. Предполагам всеки силен характер преди е бил слаб..![]()
Take a look at my face.
Първоначално написано от Scouser
много гняв има в теб млад джедай медитирай повечко
мощта на силата от спокойствието идва не от омразата и гнева
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не мога да си обесня КАК МОЖЕ ДА И КОЛЕНИЧИШ![]()
Никога недей да коленичиш пред който и да е най-малко пред момиче
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Такова е разбирането на днешното поколение. Аз пък не виждам абсолютно нищо срамно да коленичиш пред най-близкия си човек на тази планета? Ти ако виждаш - не ме засяга..Първоначално написано от scyLLa
![]()
Take a look at my face.
Разбира се, че вески си го тълкува по различен начин, но аз лично не бих коленичил пред момиче да не ми е Бог че да и коленичаПървоначално написано от Scouser
П.С Ако ми е най-близкия човек би трябвало да не ме кара да коленича
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Е така е.Аз дори го намирам за романтично, ти го намираш за нечовешко. Окей, няма проблем.
Хепи дейс.
Take a look at my face.