.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Пъпчици по юздичката на пениса ?

Здравейте от известно време се чудя какви са тея прозрачни пъпчици който са ми се появили по "юздичката" на пениса, незнам от какво са може би лоша хигиена, все още не правя секс и се чудя, не ме болят,нито ме сърбят просто са си там и незнам какво да правя дали можете да ми дадете съвет за някъкво мазило дето да ми помогне знам че не сте лекари ама все пак не ми се ходи на доктор поне засега, та какво мислите по върпроса ?

ПП много са малки и прозрачни но все пак се забелязват намират се по и околко "юздичката" близо до главата на пениса, горе - долу 6-7 са.
    sdfsfsdf

Добре де вярно е че има 100 теми по тоя въпрос обаче НИКОЙ никога не е казвал как се отразява на половия живот на прителжетеля на тези пъпчици ако мога така да се изразя !
    В смисъл какво става като си с момиче събличате се и казваш:
    "Споко това не е заразно нищо че изглежда толкова ужасно, та кой за бога би лапнал такова нещо нали на 5-тата секунда мацката ще си е тръгнала .....
    sdfsfsdf

Е не е ли така ...
    sdfsfsdf

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Добре де вярно е че има 100 теми по тоя въпрос обаче НИКОЙ никога не е казвал как се отразява на половия живот на прителжетеля на тези пъпчици ако мога така да се изразя !
    "Споко това не е заразно нищо че изглежда толкова ужасно, та кой за бога би лапнал такова нещо нали на 5-тата секунда мацката ще си е тръгнала .....
    Отворените мацки ще знаят че това е нормално

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Пъпчици по юздичката на пениса ?

Здравейте от известно време се чудя какви са тея прозрачни пъпчици който са ми се появили по "юздичката" на пениса, незнам от какво са може би лоша хигиена, все още не правя секс и се чудя, не ме болят,нито ме сърбят просто са си там и незнам какво да правя дали можете да ми дадете съвет за някъкво мазило дето да ми помогне знам че не сте лекари ама все пак не ми се ходи на доктор поне засега, та какво мислите по върпроса ?

ПП много са малки и прозрачни но все пак се забелязват намират се по и околко "юздичката" близо до главата на пениса, горе - долу 6-7 са.
    = РРР!!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    хехееех...смешник си ти....щото НЕ си спал с мома.......

тези "неща" ги имаме ВСИЧКИ по вътрешните страни на устните на устата си!
    или в ъглите на устните.

ЖЕНИТЕ ги имат на вътрешният лист на лигавицата на половите си устни.

Консултирах се с лекар и той каза че всичко това си е напълно нормално и няма място за съмнения това си е част от организма
    sdfsfsdf

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си