- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали е за мен??
Момичетааа как да разбра дали той найстина иска да е с мен и ме харесва???? от 6 месеца вече незнам колко гаджета смених но всичките беха много смотани..освен едно ноо.. :х аз съм на 13 години и до сега всичките мивразки траят около 2 3 седмици.. и вигани пъра бия шута.. много ми е гадно защото до сега не съм имала сериозна връзкаа.. кажете какво да направя 4е да се харесам на едно момче ??
![]()
[img][/img]
Омри.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Заглавието на темата ти няма нищо общо с анкетата нито с поста ти .. трите неща са коренно различни ...![]()
![]()
"Как да разбера дали едно момче ме харесва" ..
изпрати смс на номер ...![]()
![]()
(цена на услугата 2,40)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
яж ми кореноножките![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Биология за 7 клас ?Първоначално написано от Snickers
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Кажи на тати как сменяш гаджета на 2 седмици като си на 13 години и той ще ти даде съвет по твоя въпрос
se pak saita ne naprazno e narechen TEENproblema tfa che na avs ne vi haresva ne pishete we
ти заповяядваш ли ми?
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Кажи на тати как сменяш гаджета на 2 седмици като си на 13 години и той ще ти даде съвет по твоя въпрос
-ди ейджънт
Имаш потенциал за бъдеща к*рва..![]()
не просто даваш глупави съвети милаи омрии викай на некой друг тфа, че имаш некъф проблем си го искарвай на некой друг ама не и на мене уееееееееее
на курвенщина учат се от малки вече
ти си бахти падуана
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
МнениеПуснато на: Пон Окт 19, 2009 8:19 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Имаш потенциал за бъдеща к*рва.. Confused
![]()
Priceless .. <3
за чичо Гошо от червъртия етаж.Първоначално написано от maria11
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Айде първо се научи да пишеш като хората. И спри да си продаваш фасоните там, където няма да ти мине номерът.
Да ви е*а в простите келеши!
Ти Teen ли се чувстваш? На 13 години не може задника си да избърше още, а по 2-3 гаджета на веднъж върти.se pak saita ne naprazno e narechen TEENproblem![]()
Ти си една бъдеща магистрална фея като гледам и друго освен СМЪРТ за такива като теб, не мога да кажа!
Бахти и хората...само ми развали настроението със 'смислената' си тема![]()
Първоначално написано от ifilin4ica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Да се надяваме че не е настояща а поне бъдещаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Хухухахуй.
[size=7][b][u]fosse cos
Олеее, само да поясня че на 13г. си ТИЙН . Също и малко се отнесохте -не е задължително да е магистрална фея ,защото е с 2-3 гаджета !Да се радваме ,че поне не пуши и не се е*е кат ненормална (така мисля ,де) .За смърт пък съвсем да не говорим ,щот' ако тря'яше сички кат' нея да убиваме ,то Бг тийнеиджъри почти нямаше да останат.Честно казаноаз също не мисля ,че на 13г е редно да сменяш гаджета кат носни кърпички ,ама си е тфой проблем -няма да те съдя.Относно това което питаш - ами според мен трябва да не се хващаш с първия ,който ти предложи ,а просто да изчакаш докато не срещнеш човек ,с който се чувстваш по-различно от останалите ,такъв ,който наистина ти е направил голямо впечстление .![]()
What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.
Лично аз не !