.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли че момчетата харесват момичета с грим

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

14 28,57%
  • да

35 71,43%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Град
    Измерение София
    Имаше една песен на D-Devils-Good Night Johnny, е сега се отнася за тебе.
    лека нощ и м0лЪ тИ сЪ КолЙегЪ нИ ни занимААй с глУпУстй
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

О вой !
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ае лудница.. как да разбереш дали е за тебе - ми лесно, запознаваш се, излизаш с него, ако не ти хареса - къш, ако усетиш, че е за тебе добре... не да тръгнеш с тоя и оня и да питаш във форум, пълен със западнали дървени философи и умници, как да разбереш нещо, което трябва да усетиш сама за себе си... второ - дали момчетата харесват момичета с грим... ами аз не харесвам, но гласувах да, защото масата от кочове харесва точно наконтените и напудрени момиченца... третото... не го помня

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Хах ми ти сигурно си някФа киФлЪ дет' Фсяко МомЧенце и се нЪтискЪ самУ ЩоТ е гримирЪнЪ кЪт магистралнЪ к**вЪ. То за такивЪ кЪт тебе не е нужно едно момче да е за вас ЩоТ ФсичкУ е зЪ еднотУ Иб**е

ПП:Ем сори хора ама просто ми писна от кифлички дет се имат зза богини

Олеле майчице мила Защо,защо защооооооо ? О боже,нека на това дете му дойде акъл в главата и да започне да гледа детските филмчета за лека нощ,без да се занимава с неща за по големите,АМИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    OMG на 13 години не си имала сериозно връзка ужас! Сменила била куп гаджета ама те били 'смотани' и ги късала. Искам да кажа, че си още малка за сериозна връзка, по простата причина, че все още не знаеш какво искаш от едно момче. Има момичета на 17-18 год, които все още не знаят,а ти очакваш вече да знаеш.. Остани известно време без гадже, опознай няколко различни момчета, виж с кой ти е най-приятно и така..
    П.П.:Съжалявам, ако прозвуча малко грубо, просто съм в шок

Знаеш ли , че курветината е мелез между парантия и курва ? - Не ставай такава (фб)

По темата - Изчакай малко да пораснеш , да поУмнееш(дай боже) и тогава търси сериозна връзка .

общувай с него,отиди на врачка...
    разбери по някакъв начин..

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Как да разбера дали е за мен??

Цитирай Първоначално написано от maria11
    аз съм на 13 години
    И в един момент, след време, когато срещнеш някое наистина свястно момче, той няма и да те погледне, или ако го направи, ще бъде ЧЧ, защото етикетът "К*РВА" вече ще ти бъде лепнат... без значение дали го знаеш или не
    all day... all night... what the fuck?!

Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Град
    Враца
    Още си малка и глупава, чакай да пораснеш и евентуално да поумнееш...
    еlsy

Как да разберете дали той е за вас? чувствате се тъжни и объркани!
    Тогава изпратете SMS на номер 55-66-00 с текст "за мен ли аджаба" и чакайте нашия отговор!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Как да разбереш да ли му се харесваш?! Ми мнооооо просто ве! В голямото междучасие докато той нагъва мазна баничка отиваш и го питаш "Аве ей готин я кажи кефя ли те?" Отам може и сама да се сетиш вариантите на отговор : 1.Да; 2.Не; 3.Ще замълчи(което означава Да); 4.Ще почне да бръщолеви нещо(което пак е да) :P
    Don't worry, be happy

Порасни.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Не го приемай като подиграФка
    Don't worry, be happy

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    Омри.
    Пише се с "у" Не бих те поправяла, но в 2-3 теми видях, че си поправял някой, та . . (Нищо лично.Не се заяждам )

Анкетата е много глупава.Те харесват дадено момиче, не защото е с грим или не.Друг е въпроса, че ако има 100 тона грим и са те харесали, ако го свалиш може и да избягат. . но както и да е.
    Не сменяй момчетата, изчакай, бъди сигурна, че някой е за теб преди да тръгнете, защото за сега си на много грешен път.Подхода ти не е правилен
    Успех!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ем кво да ти кажа, глупавичка си още, малка си пък много гаджета ми била сменила и на всичките им била шута ехххх че не съм на някое момче да ти бия шута демостративно....Добре бе, и аз съм била на 13(дори не беше толкова отдавна), ама толко тъпа не съм била, басиии хора не сте у редддд, както казаха други съфорумници : потенциална к*рвичка си
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    The blood that binds us ..till death unites us

Re: Как да разбера дали е за мен??

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от maria11
    аз съм на 13 години
    И в един момент, след време, когато срещнеш някое наистина свястно момче, той няма и да те погледне, или ако го направи, ще бъде ЧЧ, защото етикетът "К*РВА" вече ще ти бъде лепнат... без значение дали го знаеш или не
    Е казаха ли ти го! =D>
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си