.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

имам нужда от съвет

Преди 2-3 години харесвах едно момче, но тогава нищо не се получи. Сега от 2-3 седмици някъде се виждаме доста често, защото сме в една компания. Преди 2-3 бях сама в къщи и го извиках да спи в къщи. Бях в цикъл и не сме правили нищо. на мен ми беше приятна дори само компанията му, но той явно се разочарова. Искам да бъда с него , но не искам да съм лесна и да спя с него един път и да не стане нищо. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако иска да е с теб само заради едното е*ане .. не си струва да се занимаваш с него ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ако иска да е с теб само заради едното е*ане .. не си струва да се занимаваш с него ...
    Абсолютно съгласна съм.

Направи така,че да започне да те харесва и евентуално не му пускай първите 2-3 седмици.Да разбере че не си лесна.Пък след това прави каквото искаш
    Big cock is here

Просто е,ако е разочарован,че не си му пуснала,повече дори няма смисъл да поглеждаш темата,която си пуснала ако търсиш нещо сериозно..

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от Parallel
    Направи така,че да започне да те харесва и евентуално не му пускай първите 2-3 седмици.Да разбере че не си лесна.Пък след това прави каквото искаш
    +1

Пичагата е прав!

И пичага кога е се бием за Hilary_?

Мда ... една-две срещи и ще ти стане ясно дали те иска за едното ебане...

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    +1

Пичагата е прав!

Пичага, включвам се и аз. Не мога да я гледам повече на снимка... Прекалено е красива зада не е моя
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

ще се избиете за Иветка, бе...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    +1

Пичагата е прав!

Пичага, включвам се и аз. Не мога да я гледам повече на снимка... Прекалено е красива зада не е моя
    Май станахме много....Тя който си избере там да отива,че ще стане световна война
    Big cock is here

Супер фен Аватара на maybelline
    Много хубаво, че не си му дала, дори и само защото си била в цикъл. Недостъпните момичета са по-интересни. Ако е достатъчно зрял, и да му дадеш рано пак ще остане с теб, но ако е лигавник, по-добре го остави да чака известно време или изобщо не му пускай.

Голям фен Аватара на scyLLa
    И според мен иска да е с теб само за да топне чушката
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    ще се избиете за Иветка, бе...
    Няма уе,тя е само моя,ако правят проблеми ше им пратя батко с Глок-19

Накрай го да ти лази в краката

Град
    Пловдив
    абе хора вие наред ли сте? как няма да не е разочарован и мен някое момиче, което ме харесва вече от 2-3 год. ме покани у тях да спя и аз ще си помисля, че е за секс. Покани го на кафе като искаш компанията му ... бахти сигурно много тъпо му е станало на пича.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Много хубаво, че не си му дала, дори и само защото си била в цикъл. Недостъпните момичета са по-интересни. Ако е достатъчно зрял, и да му дадеш рано пак ще остане с теб, но ако е лигавник, по-добре го остави да чака известно време или изобщо не му пускай.
    Ако не поддържа "огъня" по някакъв начин (не казвам секс),той хептен ще изгуби интерес
    Westside rollin' all day, every day

Град
    Sofia
    Що не говориш с него?Но всъщност едва ли ще има голама полза от това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си