- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля дайте съвет, не знам вече какво да предприема
Моята тъжна история
Здравейте, аз съм на 17 години и искам да споделя моята история.
Така, имам приятелка от 1 година. Винаги сме неразделни, обичаме се много и просто всичко между нас вървеше по мед и масло както се казва, никакви спънки, никакви пречки, просто си бяхме двамата и си се кефехме взаимно – разходки в парка, кино, ходене по магазините и т.н.
Всичко обаче се промени преди 2 месеца. Тогава бяхме на една хижа. Там имаше едно момче, което знаех че я харесва отдавна, но не мислех че е нещо сериозно. Тъй като аз имах малко работа, трябваше да обикалям там наоколо хижата се оказа така че те останали насаме за няколко часа – като се връщам, оп неприятна изненада. Моето момиче се целуваше с тоя грозник. Като ме видя веднага го отвлъсна и се разпката, не можех да говоря с нея цял ден, тя се заключи в хижата и плачеше.
Вечерта ми отвори врата най-накрая и седнахме да поговорим. Изяснихме си някой неща, тя ми каза че имало нещо между тях преди време, но искала да бъде само с мен и аз и повярвах.
И сега се пренасяме до преди 1 седмица. Пак бяхме само двамата на някаква разходка из парка, но тя се държеше много странно, странеше от мене не искаше да говори, абе странна работа.
Аз я питам какво става, защо го прави това, тя не ми казва нищо, вика училищни проблеми с оценките нещо такова.
Водих я по магазинте, купувах и дрехи, какви ли изненади не и правих и тя още се държи така, не знам вече какво да мисля да не би пак да е станало нещо между нея и оня тип от хижата, просто не издържам и се чудя какво да правя, защо не ми говори? За финал вие сте смешни и може да си пърдите под мишниците owned.
джедайско зеленясало пръц в устата ти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ГОВОРИ С НЕЯ БЕ.
[size=7][b][u]fosse cos
Никакво говорене.Веднага секира.Очевидно е к-у-р-в-а и не те заслужава - още повече,че ако простиш може да те вземе за мекушав и отново да те направи балък.За изневяра оправдание няма,а като го направи пак ще ти е още по-зле.Не си струва.
Най ме дразнят такива,ей....
П.П. Последния ред не ми хареса,ако очакваш помощ можеш поне да попиташ учтиво.
Глупак.Написах пост само защото ми е жал за теб.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
ми тя неиска да говори с него не четеш ли ;д
таа незнам тя каква е но аз правя така като нещо е направил моя и се инатя и не му говоря и се държа студено в случая само дет тя се е издънила
или просто неиска да е с теб :\
и бтл ти явно мн я обичаш за да и простиш това което е направила един вид изневеря и то пред очите ти :X
* brunettes
do it better ;] ..
Съгласен съм с теб. Само послеписа не ми хареса нещо, преполагам го е написал за тия които ще тръгнат да нападат и обиждатПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
Тая тема е ебавка, както и още 4-5. Пише ги някъв дебил, който се надява да има приятелка и да има пари, за да я води по магазините.![]()
на пръв поглед и на мен така ми се струва ..Първоначално написано от lubomirky
хващаш я и ѝ късаш главата.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Много добър подход....да не си от малашевци?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Аман от "мозъци".Или кажи нещо смислено или просто не пиши,на интересен ли се правиш?
xD поне аз бих направил така.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.