- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам 2 въпроса
Имам 2 въпроса:
1.На клитора ми се появи нещо,като пъпка (не е гнойна)не ме боли,нито сърби,нито пари,нито пречи.Просто забелязах ,че клитора ми е леко подуд на 1 място,като подутината е с форма на мн мъничко топче,затова го оприличих с пъпка.Някой да знае какво може да е това?
2.Приемането на хапчета,най-вече антибиотици,оказват ли влияние на цикъла?по-точно закъснението на цикъла може ли да е заради антибиотици?
Благодаря за отговорите.От Благоевград съм.Ако някой може да ми предложи добър гинеколог или по друг начин да окаже помощ слушам ви!
Антибиотиците указват влияние на цикъла. Освен това също и стреса , смяната на сезоните и рязки климатични промениЗа другото съм пас.
Не съм от Благоевград и не мога да ти препоръчам гинеколог, само мога да ти кажа задължително да отидеш да те прегледат.
Колкото до цикъла - да, със сигурност антибиотиците оказват влияние върху него.
Подкрепям твърдението за антибиотиците , че оказват влияние в/у цикъла ти. А за "пъпката" отиди да те прегледа докотр, най-логично е ...![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
+2Първоначално написано от Marinchety
![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()