.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имам 2 въпроса

Имам 2 въпроса:

1.На клитора ми се появи нещо,като пъпка (не е гнойна)не ме боли,нито сърби,нито пари,нито пречи.Просто забелязах ,че клитора ми е леко подуд на 1 място,като подутината е с форма на мн мъничко топче,затова го оприличих с пъпка.Някой да знае какво може да е това?

2.Приемането на хапчета,най-вече антибиотици,оказват ли влияние на цикъла?по-точно закъснението на цикъла може ли да е заради антибиотици?
    Благодаря за отговорите.От Благоевград съм.Ако някой може да ми предложи добър гинеколог или по друг начин да окаже помощ слушам ви!

Антибиотиците указват влияние на цикъла. Освен това също и стреса , смяната на сезоните и рязки климатични промени За другото съм пас.

Не съм от Благоевград и не мога да ти препоръчам гинеколог, само мога да ти кажа задължително да отидеш да те прегледат.

Колкото до цикъла - да, със сигурност антибиотиците оказват влияние върху него.

Подкрепям твърдението за антибиотиците , че оказват влияние в/у цикъла ти. А за "пъпката" отиди да те прегледа докотр, най-логично е ...

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Подкрепям твърдението за антибиотиците , че оказват влияние в/у цикъла ти. А за "пъпката" отиди да те прегледа докотр, най-логично е ...
    +1

Цитирай Първоначално написано от Marinchety
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    +1
    +2
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си