.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Харесвам едно момче, но догодина се местя в друг град

значи проблема ми е че харесвам много едно момиче но не знам да и кажа ли защото според мен няма смисал като догодина ще ходя след 8ми клас в друг град плз трябва ми отговор спешнО

Заглавията трябва да са описателни и да бъдат написани на кирилица!

sh3_1s_7h3_0n3

Мега фен
    Град
    София
    Абе бастун такъв,решението какво да направиш си е ТВОЕ,а не на някакви непоэнати.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Hilary_
    еее до другата година има много време .. по - добре й кажи .. може пък нещо да се получи между вас ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не знам ква джедайска тъпня да кажа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

опитай

Щом според теб няма смисъл.. значи наистина няма.. Ако ти сам не намираш смисъл в нещата и в това, което искаш.. защо ти е да правиш безсмислени неща..?

Супер фен

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    кажи й.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Абе бастун такъв,решението какво да направиш си е ТВОЕ,а не на някакви непоэнати.
    добре добре знам не се изнервяй апак и аз искам само сЪвет и между другото тя маи си има приятел апак и тя дружи сас едни момичета дето просто са невазможни и напално незряли и ако ма отхварли ще ми се подиграват цяла година апак аз не искам това

Не й казвай. По-добре остави момичето да се хване с някой нормален, а не с нерешителен ревльо.

Супер фен Аватара на dead_princess
    кажи й

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сам прецени.

Абе я не обиждайте момчето Защо ще е "ревльо", защото го е срам ли? Ми то това е нещо нормални вие тука всички се правите на много зрели и пекани ама един нормален съвет не можете да му дадете...

По темата не мисля, че трябва да й казваш все още по-добре първо свалки, зарибявки ала бала и тогава

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от auraX
    добре добре знам не се изнервяй апак и аз искам само сЪвет и между другото тя маи си има приятел апак и тя дружи сас едни момичета дето просто са невазможни и напално незряли и ако ма отхварли ще ми се подиграват цяла година апак аз не искам това
    щом ти пука за подигравките на другите,
    значи не я харесваш достатъчно.
    остави по-добре момичето ..
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Не й казвай. По-добре остави момичето да се хване с някой нормален, а не с нерешителен ревльо.
    еи адаш щом ме мислиш за такЪв остани си с погрешно впечатление но пЪрво ще поразпитам тук там дали има приятел тя вместо да и кажа и да се окаже че има и да ми се подиграват цяла година о.О

зарежете няма да се получи май |(

Град
    Dreamland
    ае човек, ти първо не си сугрен
    дали тя те харесва.
    второ от къде знаеш колко
    време ще сте заедно ?
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Цитирай Първоначално написано от auraX
    еи адаш щом ме мислиш за такЪв остани си с погрешно впечатление но пЪрво ще поразпитам тук там дали има приятел тя вместо да и кажа и да се окаже че има и да ми се подиграват цяла година о.О
    Айде тогава докажи ми обратното, като утре пуснеш една тема, че сте излезнали 2мата някъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си