- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче, но догодина се местя в друг град
значи проблема ми е че харесвам много едно момиче но не знам да и кажа ли защото според мен няма смисал като догодина ще ходя след 8ми клас в друг град плз трябва ми отговор спешнО
Заглавията трябва да са описателни и да бъдат написани на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
Абе бастун такъв,решението какво да направиш си е ТВОЕ,а не на някакви непоэнати.
[size=7][b][u]fosse cos
еее до другата година има много време .. по - добре й кажи .. може пък нещо да се получи между вас ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не знам ква джедайска тъпня да кажа![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
опитай
Щом според теб няма смисъл.. значи наистина няма..Ако ти сам не намираш смисъл в нещата и в това, което искаш.. защо ти е да правиш безсмислени неща..?
![]()
кажи й.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
добре добре знам не се изнервяйАбе бастун такъв,решението какво да направиш си е ТВОЕ,а не на някакви непоэнати.апак и аз искам само сЪвет и между другото тя маи си има приятел апак и тя дружи сас едни момичета дето просто са невазможни и напално незряли
и ако ма отхварли ще ми се подиграват цяла година апак аз не искам това
![]()
Не й казвай. По-добре остави момичето да се хване с някой нормален, а не с нерешителен ревльо.
Абе я не обиждайте момчето Защо ще е "ревльо", защото го е срам ли? Ми то това е нещо нормални вие тука всички се правите на много зрели и пекани ама един нормален съвет не можете да му дадете...
По темата не мисля, че трябва да й казваш все още по-добре първо свалки, зарибявки ала бала и тогава
щом ти пука за подигравките на другите,Първоначално написано от auraX
значи не я харесваш достатъчно.
остави по-добре момичето ..
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
еи адаш щом ме мислиш за такЪв остани си с погрешно впечатлениеНе й казвай. По-добре остави момичето да се хване с някой нормален, а не с нерешителен ревльо.но пЪрво ще поразпитам тук там дали има приятел тя вместо да и кажа и да се окаже че има и да ми се подиграват цяла година о.О
ае човек, ти първо не си сугрен
дали тя те харесва.
второ от къде знаеш колко
време ще сте заедно ?![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Айде тогава докажи ми обратното, като утре пуснеш една тема, че сте излезнали 2мата някъде.Първоначално написано от auraX