- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от пръв поглед?!
Влюбвали ли сте се от пръв поглед? Ако сте се разкажете къде се срещнахте с този човек и какво почувствахте!
Сори ако има друга такава темичка обаче аз немога да намеря![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Когато бях на 13 си мислех,че съм се влюбила от пръв поглед.С течение на времето разбрах,че съм сбъркала симпатии и харесване.Е,нормално - на 13 съм била.
ПодкрепямПървоначално написано от Addicted2Chocolate
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
И аз бях така-бърках симпатии с любовПървоначално написано от sasha_90
Първоначално написано от antoaneta613
ДА...влюбвала съм се от пръв поглед веднъж.Един ден отидох на тренировки и видях ново момче,което в последстив се оказа преместен от друг клуб .. и тогава,в същия ден се получи буквално химията..Почувствах се толкова необикновено добре с него сякаш винаги сме се познавали и нямаше нужда да се преструваме на такива,каквито не сме,както без да искаме правим с много други хора...Тренирахме,състезава хме се,през почивките си приказвахме...изкарахме общо взето деня в тренировки,почивки и приказки и до края на деня вече бяхме заедно...Знам,звучи сухо,но както вече казах,все едно бяхме сигурни,че сме един за друг..След около месец той ми разказа,че още щом ме видял усетил,това,което и аз усетих.Няма как да не вярвам в любовта от пръв поглед,след като я изпитах![]()
нйЕ, ама от трети,четвърти,пети,шести .. да ;D
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Трудно се влюбвам ... и до сега само 1 път съм се влюбвала, а за да стане това трябва да опозная дадения човек .... Не вярвам в любовта от пръв поглед![]()
Вярвам и съм на 100% убедена, че съществува.
А тези, които казват, че за тях не съществува нещо като любов от пръв поглед, просто не са я изпитвали.
Има го и това животно...
Creative Technologie
не вярвам в тея неща.. трябва да си екстрасенс че да разбереш дали човек който за пръв път виждаш е идеалния за теб.. най-малкото винаги има нещо което пречи. :]
Имам си теория за "влюбването от пръв поглед" ... Според мен първоначално е силно привличане последвано от влюбване ( но не винаги)... Та в началото на лятото ми се случи нещо такова... С едно момче от пръв поглед усетихме силна тръпка , но накрая след няколко седмици просто си личеше че нещата не се получават и това беше... Чувствата ми към него изчезнаха малко преди края на връзката ни.
да, голяма грешка беше, за която още си плащам
Повечето,които твърдят,че са се влюбили от пръв поглед с времето осъзнават,че не е било точно влюбване. Та и аз така си мислех,че съм се влюбила,ама не.. просто този човек ме беше заинтригувал по някакъв начин,без да го познавам ; ) Но това не беше влюбванеЗа сега мисля,че не съм.
![]()
Марш обратно в коша докато намериш!Първоначално написано от antoaneta613
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дам,всеки божи ден ми се случваПървоначално написано от antoaneta613
![]()
Ми не от първия, ама мина повторно покрай мен и проработи![]()
Много со влюбчивПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Абеее не съм го изпитвала, но се съмнявам точно пък о тпръв поглед да се породи любов .. силно причличане да, но за любовта сииилно се съмнявам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не ... според мене от пръв поглед може да има само привличане ...
Да .. Влюбих се,когато беше с мои фр на улицата.. Разбира се,после тръгнахме е не веднага деНо все пак има любов от пръв поглед
![]()
ла-ла-ла
Да .. Влюбих се,когато беше с мои фр на улицата.. Разбира се,после тръгнахме е не веднага деНо все пак има любов от пръв поглед
![]()
ла-ла-ла
Според мене такова нещо като "любов от пръв поглед няма"!Симпатиите ги има,но любовта без да видиш характера е невъзможна.Сама се обеждавах 2 месеца почти.И преди това още много,много месеци ...![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()