.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Болки във врата

На какво може да се дължи

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Неправилно спане,преумора,възпалени лимфни възли (може би) само за това се сещам в момента..

Мега фен Аватара на ameli
    настинка...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен
    Град
    Sofia
    каква е болката (пулсираща, тъпа, остра), кога се появява, как се проявява, има ли връзка с движение на главата, отпред ли е отстрани или отзад? Мога да продължа да задавам въпроси, но дали има кой да пише подробни отговори или да си задава правилно въпросите?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Ами отзад е и е от възглавницата смених 20 възглавници но не помага

Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    Ами отзад е и е от възглавницата смених 20 възглавници но не помага
    и на мен ми се е получавало така ако спя на отворен прозорец

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от DrSmurph
    каква е болката (пулсираща, тъпа, остра), кога се появява, как се проявява, има ли връзка с движение на главата, отпред ли е отстрани или отзад? Мога да продължа да задавам въпроси, но дали има кой да пише подробни отговори или да си задава правилно въпросите?
    а аз винаги съм смятал, че Фармацията е Квинтесенцията на Медицината, колега и, че Там живее разковничето на просперитета Добре завърнал се, Здравей!!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    а аз винаги съм смятал, че Фармацията е Квинтесенцията на Медицината, колега и, че Там живее разковничето на просперитета Добре завърнал се, Здравей!!!
    Медицината е въздействие със слабо познати отрови върху абсолютно непознат организъм както добре знаем !
    Добре Заварил!!!
    Радвам се, че се оказа достатъчно търпелив да помагаш на челядтта.
    А аз спазих за известно време лафа на един приятел който ще цитирам на английски (ще разбереш защо)
    - I got rid of the kids. The dog was allergic.

Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Медицината е въздействие със слабо познати отрови върху абсолютно непознат организъм както добре знаем !
    Добре Заварил!!!
    Радвам се, че се оказа достатъчно търпелив да помагаш на челядтта.
    А аз спазих за известно време лафа на един приятел който ще цитирам на английски (ще разбереш защо)
    - I got rid of the kids. The dog was allergic.

Idem.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си