.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Влажен въздух

Абе как да си запазиш косата правичка в тва време . Особено сутрин е толкова влажен и мокър въздуха че стоиш 2 мин вавън и цялата коса е бухнала и къдрава ужас ... Кво се прави при тия полужения ?
    phah

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Влажен въздух

Лак и слагаш качулка или шапка или нещо такова .. Друг начин няма,макар че много си зависи от косата
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

ох 1 тон лак срожих един ден и ефекта беше още по-зле ха ха
    phah

Мхм.. и аз много мразя влагата сутрин.

Къдравите и чупливите коси нямаме шанс, когато е влажно
    На моята и лак не и помага.Абе нищо..Аз от няколко месеца си ходя само къдрава, но все пак бритончето ми трябва да е право, а като изляза на 5тата минута вече се е начупило.Супер тъпо е.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на iiirish
    мен така направо ме избиват нервите таман съм си играла половин час да я направя перфектна и щом изляза, до 10 минути, тя вече прилича на гъз с извинение направо ме хваща бяс и нищо не помага, най-малко лаковете

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    мен така направо ме избиват нервите таман съм си играла половин час да я направя перфектна и щом изляза, до 10 минути, тя вече прилича на "задни части" с извинение направо ме хваща бяс и нищо не помага, най-малко лаковете

Одврат е.. А и сега като си подстригах косата много къса..и трябва да ми е все изправена.. и е ужаст Ходих един нед при фризиор да ме изправи и косата ми си остана права и след като излязох от салона, а времето беше толкова влажно.. и валеше и беше някакво такова..

Голям фен Аватара на magicfairy
    Ааааааааа много мразяяяяя..
    Косата ми попринцип не е толкова зле и къдрава, но просто не мога да я понасям, но избягвам да я изправям напоследък 1-во 'щото много я изтормозих и 2-ро 'щото като изляза и след точно 2 минути се е накъдрила и начупила и аз се нервирам супер много..

Град
    [На Метри От Земята]
    колкото и лак да сложиш все ще се накърдри някаде.. и аз съм така
    Просто аз

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Оф, оня ден ме питаха: "Нова прическа ли имаш? Честито. Аз викам: "Не просто от влагата се е начупила..."

не смея да я изправям зимата,че гледката ше е умопомрачителна

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Моята коса също е чуплива и винаги се накъдря когато въздухът е влажен няма оправия преди я изправях но нямаше ефект сега съм я оставила да си се къдри колкото иска
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Връзвам я!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Ааааааааа много мразяяяяя..
    Косата ми попринцип не е толкова зле и къдрава, но просто не мога да я понасям, но избягвам да я изправям напоследък 1-во 'щото много я изтормозих и 2-ро 'щото като изляза и след точно 2 минути се е накъдрила и начупила и аз се нервирам супер много..
    същото..
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Връзвам я!
    и аз така моята също е чуплива, така че ...

лелеееее ужасно е :shock: :x :? когато има мъгла е още по ужасно :X:X:X излизам от нас и след 5 мин. косата ми се чупнала на където и кефне ;(( Няма ли начин да си задържим косите по дълго правиии ;[[ :D ??

аууу мразя като е влажно!!!!!!!! оня ден половин час си изправях косата и като излязах за10,15 мин ми стана на нищо! пък аз съм със къса коса и немога да я вържа, ужасно е, голям проблем ми е

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iiirish
    мен така направо ме избиват нервите таман съм си играла половин час да я направя перфектна и щом изляза, до 10 минути, тя вече прилича на "задни части" с извинение направо ме хваща бяс и нищо не помага, най-малко лаковете
    Съгласна съм
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си