- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Влажен въздух
Абе как да си запазиш косата правичка в тва време . Особено сутрин е толкова влажен и мокър въздуха че стоиш 2 мин вавън и цялата коса е бухнала и къдраваужас ... Кво се прави при тия полужения ?
phah
Лак и слагаш качулка или шапка или нещо такова .. Друг начин няма,макар че много си зависи от косата![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ох 1 тон лак срожих един ден и ефекта беше още по-зле ха ха
phah
Мхм.. и аз много мразя влагата сутрин.![]()
Къдравите и чупливите коси нямаме шанс, когато е влажно![]()
![]()
На моята и лак не и помага.Абе нищо..Аз от няколко месеца си ходя само къдрава, но все пак бритончето ми трябва да е право, а като изляза на 5тата минута вече се е начупило.Супер тъпо е.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
мен така направо ме избиват нервитетаман съм си играла половин час да я направя перфектна и щом изляза, до 10 минути, тя вече прилича на гъз с извинение
направо ме хваща бяс
и нищо не помага, най-малко лаковете
Първоначално написано от iiirish
Одврат е..А и сега като си подстригах косата много къса..и трябва да ми е все изправена..
и е ужаст
Ходих един нед при фризиор да ме изправи и косата ми си остана права и след като излязох от салона, а времето беше толкова влажно.. и валеше и беше някакво такова..
![]()
![]()
![]()
Ааааааааа много мразяяяяя..
Косата ми попринцип не е толкова зле и къдрава, но просто не мога да я понасям, но избягвам да я изправям напоследък 1-во 'щото много я изтормозихи 2-ро 'щото като изляза и след точно 2 минути се е накъдрила и начупила и аз се нервирам супер много..
![]()
колкото и лак да сложиш все ще се накърдри някаде.. и аз съм така![]()
Просто аз
Оф, оня ден ме питаха: "Нова прическа ли имаш? Честито. Аз викам: "Не просто от влагата се е начупила..."
Моята коса също е чуплива и винаги се накъдря когато въздухът е влажен няма оправия преди я изправях но нямаше ефект сега съм я оставила да си се къдри колкото иска![]()
Humans need fantasy to be human.
Връзвам я!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
същото..Първоначално написано от magicfairy
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
и аз такаПървоначално написано от kuklichka_bg
моята също е чуплива, така че ...
лелеееее ужасно е :shock: :x :? когато има мъгла е още по ужасно :X:X:X излизам от нас и след 5 мин. косата ми се чупнала на където и кефне ;(( Няма ли начин да си задържим косите по дълго правиии ;[[ :D ??
аууу мразя като е влажно!!!!!!!! оня ден половин час си изправях косата и като излязах за10,15 мин ми стана на нищо! пък аз съм със къса коса и немога да я вържа, ужасно е, голям проблем ми е
Съгласна съмПървоначално написано от iiirish
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()