- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един ден..
Утре с приятелят ми решихме да се усамотим (така да го кажа) в тях.. Искам да е перфектно..
тъй като не сме правили секс от скоро..
Ще ми кажете ли няколко съвета за да си прекараме чудесно.. :P
![]()
Ами можете да запалите свещи, да си осигурите по-романтична обстановка, ако си падате по това. Също така можеш да се облечеш по-предизвикателно и еротично. Ако ти е споделял някаква негова еротична фантазия..просто я изпълни.![]()
ами аз бих казала ягодки със сметана,бутилка бяло вино,свещи,еротично бельо и купона е готов![]()
![]()
![]()
Ебете се.
Искаш да го изненадаш?Отиваш в най-близкия сексшоп,купуваш си костюм и белезници.Това няма да го забрави повярвай ми![]()
оххоооооо е това е идея звучи готПървоначално написано от Sh@d0w
Браво!!!!!
Първоначално написано от Sh@d0w
Искам нещо по-романтично което да не забрави..![]()
![]()
Ами като му правиш свирка можеш да му захапеш кура.Това също няма да го забравиИли пък като купиш белезниците го заключи с тях и напъхай ключа в ануса му
може би и това няма да забрави
![]()
Доста романтични неща се изписаха по-горе..нз аз лично не си падам по вина и свещи... сметана е добра идея,но пък ще бъде леко лепкаво...![]()
Аз бих те посъветвала да не си правиш труда до такава степен..порсто се усамотявате и то ще си ви дойде отвътре и ще си прекарате много добре..и повярвай ще го помни!Айде Успех!
![]()
Направи ти първата крачка. Скочи отгоре му,но не буквално. Бутни го,тръгни да се изкачваш в/у него,като същевременно го гледаш постоянно в очите и му говориш.След като стигнеш устните му започни да го целуваш бавно и т.н. , продължението е ясно![]()
Станислава
Белезници (sexshop) + сметана (за тялото и най -вече за определени части от тялото) ... иии .. много страст
![]()
отговорите са в най-блиския сексшоп повярвай ми ягоди сметана винонещо по така и сичко ще е супер