.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Един ден..

Един ден..

Утре с приятелят ми решихме да се усамотим (така да го кажа ) в тях.. Искам да е перфектно.. тъй като не сме правили секс от скоро.. Ще ми кажете ли няколко съвета за да си прекараме чудесно.. :P

Ами можете да запалите свещи, да си осигурите по-романтична обстановка, ако си падате по това. Също така можеш да се облечеш по-предизвикателно и еротично. Ако ти е споделял някаква негова еротична фантазия..просто я изпълни.

ами аз бих казала ягодки със сметана,бутилка бяло вино,свещи,еротично бельо и купона е готов

Ебете се.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Искаш да го изненадаш?Отиваш в най-близкия сексшоп,купуваш си костюм и белезници.Това няма да го забрави повярвай ми

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Искаш да го изненадаш?Отиваш в най-близкия сексшоп,купуваш си костюм и белезници.Това няма да го забрави повярвай ми
    оххоооооо е това е идея звучи гот Браво!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Искам нещо по-романтично което да не забрави..

Ами като му правиш свирка можеш да му захапеш кура.Това също няма да го забрави Или пък като купиш белезниците го заключи с тях и напъхай ключа в ануса му може би и това няма да забрави

Доста романтични неща се изписаха по-горе..нз аз лично не си падам по вина и свещи... сметана е добра идея,но пък ще бъде леко лепкаво...
    Аз бих те посъветвала да не си правиш труда до такава степен..порсто се усамотявате и то ще си ви дойде отвътре и ще си прекарате много добре..и повярвай ще го помни! Айде Успех!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Направи ти първата крачка. Скочи отгоре му,но не буквално. Бутни го,тръгни да се изкачваш в/у него,като същевременно го гледаш постоянно в очите и му говориш.След като стигнеш устните му започни да го целуваш бавно и т.н. , продължението е ясно
    Станислава

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Направи ти първата крачка. Скочи отгоре му,но не буквално. Бутни го,тръгни да се изкачваш в/у него,като същевременно го гледаш постоянно в очите и му говориш.След като стигнеш устните му започни да го целуваш бавно и т.н. , продължението е ясно
    това съм го правила страшно секси е

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Белезници (sexshop) + сметана (за тялото и най -вече за определени части от тялото ) ... иии .. много страст

Голям фен Аватара на stelit0
    отговорите са в най-блиския сексшоп повярвай ми ягоди сметана винонещо по така и сичко ще е супер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си