.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    карък си момче

Ще й мине : )

Град
    В тъмното!
    хахаха

Кажи и другия път тогава тя да ти бръсне гъза ... поне няма да ревнува че МЪЖ го прави...

Град
    [На Метри От Земята]
    Гаднууу...
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от psydex

Съжелявам , не се сдържах ....
    аз също ахахуахауах ох този форум става вс епо уникален

Град
    Sofia
    Доста сконфузващо. Опитаи си да и се извиниш и да и обясниш,че не си обратен

Фен
    Град
    pernik
    Ми самоубий се ! Не ти остава нищо друго !
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Супер фен Аватара на Everytime
    OMG... а е пич ти каде си си браснал задника т.е. каде ти браснаха задника, да не на площада та приятелката да те заварии . малии тиква такава.Има ключове за тая работа ама кой да се сети.А по темата ми бая си я сгафил с тфа бръснене на задника.Че да не се целувате по задниците та и там бръснеш вече

Супер фен Аватара на Everytime
    има едно решение на тая тъпа случка ..изпрати и няколко смс-а и опиши ситуацията.Ако ти отговори значи нищо не е станало xD

Еми опитай се да обясниш пак дге въпреки че и аз да бях да го видя штях да реагирам така ..
    XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    що ми се струва, че темата е ебавка , но все пак

<N>

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    поне да я беше измислил ти ... това го четох в сайта на някакво списание ... циганин
    дамм иззето е от сайта на men.bg, тук има хора който не четат само teen problem идиот такъв, ще се опитва да ме лъже Много се нервя на хора, който плагиатстват, и после ще ми се правят на интересни.
    http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=4952

ti pravi6 dobro na tebe ti otvry6tat sys zlo ... takyv e jivota

Град
    Силистра
    Така и така те е зарязала що поне не довършиш с оня..

Предложи и тройка с въпросния пич.След като го направите пред нея ще можеш да и докажеш,че не си падаш по мъже.. обяснявайки колко не ти е харесало с него.

много измислици съм чувал,от тъпи - по тъпи,но тази определееееено води класацията

Цитирай Първоначално написано от Fusion
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    поне да я беше измислил ти ... това го четох в сайта на някакво списание ... циганин
    дамм иззето е от сайта на men.bg, тук има хора който не четат само teen problem идиот такъв, ще се опитва да ме лъже Много се нервя на хора, който плагиатстват, и после ще ми се правят на интересни.
    http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=4952

Обаче отговора кърти:

Men.bg: Пич, в редакцията спорим колко точно ти е космат гъза, за да ти дойде малоумната идея да си обръснеш дирника! Стигнахме до извода, че и мустака на Филип Тотю да си посадил в пърдялника си, в никакъв случай не е решение да си го окастриш до кота нула. Тъпо е, разбираш ли? Пък и каква работа има тази уруспетина, дето сега се цупи, да се рови в къртичината ти, ще ни кажеш ли?

На въпроса ти: Намери начин да кажеш на фръцлата, че всичко е заради нея! Ако не повярва, както се предполага, това ще ти е за обеца на ухото. А като ти порасне косица там, където слънце не огрява, пиши какво се е случило! В никакъв случай преди това, ок?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си