- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям гаф !
Първоначално написано от yahhooo
![]()
Ще й мине : )
Кажи и другия път тогава тя да ти бръсне гъза ... поне няма да ревнува че МЪЖ го прави...![]()
Гаднууу...![]()
Просто аз
Първоначално написано от psydex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз също ахахуахауах
![]()
ох този форум става вс епо уникален
Доста сконфузващо.Опитаи си да и се извиниш
и да и обясниш,че не си обратен
Ми самоубий се ! Не ти остава нищо друго !
В този форум всички са разгонени, но дотук !
OMG...![]()
а е пич ти каде си си браснал задника т.е. каде ти браснаха задника, да не на площада та приятелката да те заварии . малии тиква такава.Има ключове за тая работа ама кой да се сети.А по темата ми бая си я сгафил с тфа бръснене на задника.Че да не се целувате по задниците та и там бръснеш вече
![]()
има едно решение на тая тъпа случка ..изпрати и няколко смс-а и опиши ситуацията.Ако ти отговори значи нищо не е станало xD
Еми опитай се да обясниш пак дгевъпреки че и аз да бях да го видя штях да реагирам така ..
![]()
XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE
що ми се струва, че темата е ебавка, но все пак
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<N>
дамм иззето е от сайта на men.bg, тук има хора който не четат само teen problem идиот такъв, ще се опитва да ме лъжеПървоначално написано от Macallan
Много се нервя на хора, който плагиатстват, и после ще ми се правят на интересни.
http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=4952
ti pravi6 dobro na tebe ti otvry6tat sys zlo ... takyv e jivota
![]()
Така и така те е зарязала що поне не довършиш с оня..
![]()
![]()
![]()
Предложи и тройка с въпросния пич.След като го направите пред нея ще можеш да и докажеш,че не си падаш по мъже.. обяснявайки колко не ти е харесало с него.
много измислици съм чувал,от тъпи - по тъпи,но тази определееееено води класацията![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Fusion
Обаче отговора кърти:
Men.bg: Пич, в редакцията спорим колко точно ти е космат гъза, за да ти дойде малоумната идея да си обръснеш дирника! Стигнахме до извода, че и мустака на Филип Тотю да си посадил в пърдялника си, в никакъв случай не е решение да си го окастриш до кота нула. Тъпо е, разбираш ли? Пък и каква работа има тази уруспетина, дето сега се цупи, да се рови в къртичината ти, ще ни кажеш ли?
На въпроса ти: Намери начин да кажеш на фръцлата, че всичко е заради нея! Ако не повярва, както се предполага, това ще ти е за обеца на ухото. А като ти порасне косица там, където слънце не огрява, пиши какво се е случило! В никакъв случай преди това, ок?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()