- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да се отпусна :S
Здравейте на всички.Така проблема ми е ,че приятелят ми се опита да си мушне пръста във влагалището си.Девствена съм.Успя но само 1,защото не мога да се отпусна мушка си го малко и аз се стягам и започва да ме боли.Кажете ми как да се отпусна.![]()
![]()
![]()
Мисли си как си играеш с кукли барби![]()
Трябва да се отпуснеш , а КАК - вече само ти знаеш това.Едва ли някой би ти помогнал ...Пък може и да не се чувстваш готова .. ддз
Tрябва да те възбуди много или пък се напии - не се ебавам
Сигурна съм че съм готова но просто като тръгне и се стягам и нищо не става а скоро мислехме да ни е сефтето и нз как ще се отпусна![]()
Всичко е до нагалсата.. като гледам си с отрицателна и не ти е приятно .. като те възбуди ще стане всичко.. другия вариант е ти да започнеш сама да се самозадоволяваш но не и да се отвориш
мисли за нещо друго не се самонавиваи че ще те боли или нещо такова .Караите го нежно и внимателно.А и успех![]()
Имам чувството ,че съм страшно тясна и нищо не може да влезе там.![]()
хах стига дене мисли това сега.Гледаи да си добре навлажнена ако ще ти е по-спокоино вземете си лубрикант и давай смело
![]()
![]()
ахах да и това ще свърши работаПървоначално написано от Lettuce
![]()
Препоръчйте ми някакъв лубрикант
ами незнам аз не ги използвам не ми се е налагало,но моите приятелки хвалят като цяло durex
Влезни в сайта на дюрекс българия и си избери продукт![]()
Ами там има четири вида само и всичките са някакви специални.За загряване и някакви нз..
ами попитай в някоя аптека де![]()
колко остроумно ..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
По темата: Замисли се колко по хубаво ще ти е ако се отпуснеш .. няма от какво да се притесняваш .. просто се остави на желанието ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е кажи ми като се напиеш не се ли отпускаш не говоря да там да припаднеш от препиванеПървоначално написано от Hilary_
Казвам ти .. не пияПървоначално написано от AlokiNn
(и не не се ебавам .. )
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На колко си?
Важно е да се отпуснеш. Включете малко любовна игра, нека те предразположи, а не от вратата за краката.
яко якоПървоначално написано от BibiKome
AlokiNn си е с правото. . не да се напиваш ама едно малко. . ще се отпуснеш. . сериозно и аз без ебавка. .аз го направих този номер. . да ти кажа не е сред най-забавното да седиш оправена и чакаща да те вземат и да пииваш от едно патронче xdd ама на мен лично поне с отпускането ми помогна ;pp иначе за лубрикант Play Classic на Durex е най-обиновенния ;pp
На 16 съм опитахме се целувахме се но някак си не стана.
То не става само с няколко целувки. Опитайте и нещо друго- петинг например. Правете това, което ти харесва на теб и те кара да се чувстваш добре.Първоначално написано от BibiKome
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
пийни си малко шампанско и после той да ти тегли един език - и си честита нова година![]()
I am not a gynecologist- but I can take a look