- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- години оО
Първоначално написано от 3oPuTy
Това щях да напиша.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хах, мерси. Сбъркала съм си постаПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от ShtrudeL
OWNS
![]()
Някой ще ми подари ли заек във фейсбуук? Оо
^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Заек? Да не си фермерка???
АзПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Не е равностойно!
Алф е изпечен пич! Оо
^^
4XCOKИ
Даа ^_^ Фермата ми е ебати яката ^^ Прасенцата ми се целуват,а патетата съм си ги събрала около езерце ^_^Първоначално написано от LadyDi
4XCOKИ
Чакам си го ОоПървоначално написано от Sh@d0w
Може и конче ^_^ (по-добре) ^_^
4XCOKИ
Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
<N>
Дейбъ, пак съм го написала грешно.Първоначално написано от Neftochimic
![]()
Защото момичеата се развиват по-бързо от момчетата....
Погледни 1 момче и 1 момиче в 8 клас , да видиш колко разлика има само!
Ако сте под 17-18 и сте 1 набор е смешно камо ли , ако момчето е по-малък![]()
САААААААААААС POWER
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
eгати тъпото, лигаво подобие на човек...Първоначално написано от ShtrudeL
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Това че момичетата ходят с по-големи момчета се дължи на това че момичетата озряват по бързо от момчетата и до една възраст те са по зрели от връсниците си.Е поне това е моята причина,някой ходят с по-големи щот тъй било яко.И какво се досещате по тая логика,ако момиче ходи с по-малко момче,доста ше им се различават интересите.
Брях,брях
не искаше ли да кажешПред думи, които не започват сас С или З се пише САС
Пред думи, започващи сас С или З се пише С!
Пред думи, които не започват сас С или З се пише С
Пред думи, започващи сас С или З се пише САС!
П.С вижти мЪ кЪв сЪм умник![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Абе к'во и се мазниш на тая бе (puke)![]()
Защото, когато са връстници, дори, например на по 15, момчето още е дечко, а момичето вече започва да мисли по-трезво и сериозно.
Personal opinion
Къф си ти,та да ми държиш сметка?Ако мислиш сега да куотваш всеки 1 пост който съм написал се откажи,няма да те удостоя с честта да ти отговарям всеки път.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Пиши си постовете,ако нещо ти е сад излез и се раходи малко.
дабеда вярваи си това го кажи на момичетата в моя клас които са по големи от мен с 1 годинаЗащото, когато са връстници, дори, например на по 15, момчето още е дечко, а момичето вече започва да мисли по-трезво и сериозно.![]()
апак и мисля че наи зрялото момиче в моя клас е 96 набор кат мене
що бре, виж каква е симпатяга :PПървоначално написано от PsychologicalDisorder
<N>
ами как ако едно момиче е спало с много момчета е курва,а ако едно момче е спало с много момичета е гъзар..просто така е общоприето![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
ммхъъъм...Първоначално написано от Neftochimic
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Просто исках да кажа че щрудела е много зле (мое мнение)Извинявайте, ако някой ме е разбрал погрешно
(в случая Шадоу)
Защо ли? Защото когато едно момиче ходи с по-голям от нея тя се води за "гъзарка","любовна кралица","принцескЪЪЪ". В днешно време всички момиченца искат батковци за Коледа. Просто е голяма гордост за 13г. момиченце да си хване 16г. батко ХАххАхХА.
Не е нормално за обществото момче да е с по-голямо момиче защото по-нежния пол е по-горд и е почти невъзможно това да се случи. Просто жените имат твърде голямо самочувствие за да обърнат внимание на някакъв си "пиклИо" (не мога да намеря другото Йо)![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"