- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тийн Рожден ден :)
ЗдравейтеМоята най-добра приятелка в събота има рожден ден и ако може предложете някой изненади който да направя
(Приятелката ми става на 15 )
Ние незнаем какъв вкус има приятелката ти и изобщо какво харесва.![]()
мхм .. ти я познаваш по-добреПървоначално написано от sunshine92
да както казаха хората избери нещо според вкуса й ..
п.п.хаха аватара ти![]()
просто не се вдържах
![]()
![]()
...
ти си я познаваш най-добре.
ама един самолет няма да октаже. ; )))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ако обича изненади - направи и нещо, което ЗНАЕШ, че ще 'и хареса. Ние наистина НЕ знаем какъв е нейният вкус и не можем да преценим, дори да дадем някакви идеи - те няма да са оптимално решение. Щом е най-добрата ти приятелка, значи дори не трябва да правиш тази тема.. Избор много, магазини много, идеи много..![]()
![]()
clever хаха яко а![]()
Относно приятелката ми тя е весело момиче много обича да танцува и да лудее :P попринцип ще се зарадва на всичко което направя за нея но искам да е нещо което да помни и кат се сетим за това да се кефим много![]()
Така на един приятел на рождения му ден най-добрия му приятел се направи на стриптизиорка и толкова забавно беше че няма на къде.
Друг случей пак малак подарък обвиваме в мн мн мн хартий и настава голяма разпечатване![]()
![]()
Ето такива идеики ми трябват![]()
![]()
![]()
Е такива неща и ние сме правили с моите приятелки.
Само давам пример не е задължително да го правиш и ти. Увихме домашен сапун в много пластове тоалетна хартия, след това много пластове вестници и накрая опаковачна хартия за подарък, а след това отделно (след великото разопаковане) подарихме и истинския си подарък.![]()
sunshine92 хаха било е яко определено![]()
друго момиче още една моя приятелка е решила да направи видео с рожденничката и гадже то и да ги остави насаме да го изгледат и така.. натам ще видима аз искам през това веме да направя нещо друго та след изненадата да има още една изненада нззз дали ще се получи нещо
ама това не пречи да се пробваме
![]()
За един рожден ден с една приятелка опаковахме в огромна кутия гланц с вестници. Голямо разопаковане.
По-късно и подарихме истинския подарък. :P
Да, на мен също са ми подарявали огромна кутия с хиляда хартии, а вътре едно бижу колкото нокътБеше адски забавно. Иначе можеш да се "изгавриш" като и подариш някакви глупости, например самобръсначка и крем за бръснене и да я оставиш да си мисли, че това и е истинският подарък, а чак на другия ден да и дадеш истинския.
![]()
ПП Балоните с хелии - класика, ама всички им се кефят.
ПП2 Албум със смешни снимки и бисери, страхотна идея, ама трябва бая подготовка :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Axel_f да балоните с хелий наистина са много ефектни :P ии това с албума не е лоша идея![]()
отиваш в едно фото,снимаш се,избираш някой цветен фон + някоя красива рамка и си готова...мисля,че ще се зарадваили отиваш в някое спа студио и й купуваш билет за определен ден и естествено,че и ти ще си вземеш..ще се забавлявате цял ден и доста ще си починете..аз това измислих,дано съм помогнала
![]()
Питай приятелката си ' Рус, висок синеок ?![]()
кутийка презервативи,поднесени от жиголо,не вярвам да откаже![]()