- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно лизането
Така значи на 16 съм. Чувала съм че когато едно момче прави шпакла на момиче може да се използва прозрачно фолио. Искам да знам с каква цел се използва ? Благодаря предварително!
И сега,ако кажеш къде си го чула?![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
ми сиг да не си оцапа ръката
GTA Stunting
Мисля че четох някъде по форуми нз точно къде
Просто попитах търся информация не за да съм интересна а за съм образована по тези теми просто попитах. А на днешно време хората са доста незапознати с някакви елементарни работи и аз не искам да бъда такава. Просто дайте отговор.![]()
може би да не се цапа ли,щото го е гнус ли![]()
Ако не можеш да кажеш нещо по темата по добре не пиши безмислено е. Мс на тези които са дали някакъв свестен отговор![]()
и хартия за печене на кекс с ябълки ползвам понякога не само фолио![]()
Първоначално написано от zobdog
![]()
![]()
Браво на теб! Мисля че го ползват за предпазване ли и аз нз
за предпазване от какво? за първи път чувам за подобно нещо
за да се шпаклова по-лесно![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ами и аз нз вече ме побъркаха няма конкретен отговор на въпроса
в смисъл? ти какво му каза и той какво отговори?Първоначално написано от InFiNiTy7
Кой да ми е отговорил.Четох в нета че го ползват и ми е чудно защо и попитах тук но всички се подиграват
![]()
![]()
![]()
ооо извинявай тогава, помислих че той го е предложил /ако ти си тя разбира се/. и за какво пише че се ползва в нета??
Мии нз с каква цел пишеше и затова попитах мислех си че може би е да предпазва от болести но няма как нали все пак е само фолио. Пишеше че може да се използва и презерватив като се раздели на 2
ами това е идиотско. в нета пише всякакви тъпотии. не слушай всеки.
Благодаря ти. Тоест ако имаш няква инфекция приятеля ти може да я хване.Щом няма предпазни средтва за това. И все пак да спомена че съм девствена.
Ами не знам за какво го използват ,но може би е за предпазване! Няма да се очудя и наистина е логично.Ако момчето има някакви болни сливици,в гърлото да има някакви бактерии,които не е лекувал и представи си после да ти се лепнат отдолу! НЕ се бях замисляла,но може би е за предпазване!
Ами и аз мисля че е за това и може би утре ще опитам с фолиото да видя как е защото така без никакво предпазване не ми се струва редно.А само да питам преди това с интимен гел ли се измивате
^^ абе момиче, какви бактерии от сливиците му ще се лепнат? не говори глупости моля те![]()
![]()
Ами ако момичето има инфекция ще му се лепне на него какво става тогава
Това за бактериите ми го каза гинеколожката ми ,не си измислям аз.Ако искаш отиди да питаш и ти, или пиши във форум бг мама- там поне ще ти отговорят,няма да ти се присмиват.
Относно интимният гел - да и преди ,и след това.Но не си помисляй да ползваш на AVON,Oriflame,Dove и подобни такива.
Ползеай ето този,медицински е :
http://www.framar.bg/laktacid-intime...d30001204.html