.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ЖИТО?

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки

ЖИТО?

Една приятелка се кани да почва диета изцяло от жито, като може на ден да яде и по една ябълка и мед.Това за 1 месец.На мен ми се вижда малко множко,ноо.., та някой случайно да е пробвал тази или подобна диета.Дали ще има ефект, как мислите?
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Житото не е ли тестено изделие => да се дебелее от него ? Или бъркам.

hottie
    Guest
    Една приятелка беше правила на същия принцип оризова дието, но за 2 седмици и свали 4-5 кила. Но то е логично. Ако се захванете да ядете само един продукт известно време ще отслабнете, било то жито, ориз...дори шоколад....После се наваксва много бързо обаче.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Една приятелка беше правила на същия принцип оризова дието, но за 2 седмици и свали 4-5 кила. Но то е логично. Ако се захванете да ядете само един продукт известно време ще отслабнете, било то жито, ориз...дори шоколад....После се наваксва много бързо обаче.

Напълно съм съгласна..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на ameli
    от житото организма се пречиства
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Re: ЖИТО?

Цитирай Първоначално написано от marichela
    Една приятелка се кани да почва диета изцяло от жито, като може на ден да яде и по една ябълка и мед.Това за 1 месец.На мен ми се вижда малко множко,ноо.., та някой случайно да е пробвал тази или подобна диета.Дали ще има ефект, как мислите?
    Лично аз знам 2 йогийски диети. Едната е 3 дена само на жито, като може да се пие само вода (никакви сокове, чайове). Другата е 10 дена - http://www.spiralata.net/kratko/arti...?lng=bg&pg=266

Такава за 1 месец не бях чувал. А и според мен не е добре за човек без много опит с гладувания и диети да предприема толкова продължителна диета. Също така захранването след това е много по-сложно от самата диета.

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки

Re: ЖИТО?

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Цитирай Първоначално написано от marichela
    Лично аз знам 2 йогийски диети. Едната е 3 дена само на жито, като може да се пие само вода (никакви сокове, чайове). Другата е 10 дена - http://www.spiralata.net/kratko/arti...?lng=bg&pg=266

Такава за 1 месец не бях чувал. А и според мен не е добре за човек без много опит с гладувания и диети да предприема толкова продължителна диета. Също така захранването след това е много по-сложно от самата диета.
    Именно.Затова и аз си мисля, че малко се изсилва.Дано не възникнат проблеми заради някви си 3-4 килограма.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Мега фен Аватара на iiirish
    Може пък житото да й подейства отслабващо, защо не В крайна сметка аз отслабвам от ядене на мюсли, в които както всеки знае има например орехи, които се славят като най-калоричните ядки По една купичка през деня, и хем ме насищат, хем не ми е тежко на стомаха, хем полека-лека отслабвам. А вечер си ям каквото си искам И все пак ефект има. Така че - на всеки според организма

Град
    в света на приключенията ..
    диети със само 1 продукт са адски вредни за организъма;особено за подрастващия

Цитирай Първоначално написано от hottie
    +1

Супер фен Аватара на gabi_94
    не е хубаво да се почва диета за некви си 3,4,5,6 килограма. Не са чак толкова мн, просто като си намали количеството храна което приема ще отслабне, аз така правя. За една седмица спрях да се тъпча, понеже аз мнннооого ям, ама мнооого и отслабнах с 3 килограма, не че имах нужда де, ама исках да видя кво ще стане
    Поне теглото мога да си регулирам както си искам.Кажи и на твойта приятелка да не почва диети, щото има голяма вероятност после да си ги върне че и да удвои сваленото.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Едно момиче от моя град прави тази диета.Отслабна наистина и то доста.
    Но според мен "диетата" изобщо не е здравословна,а и трябва много воля.Т'ва е 1 месец,само по 1 чашка жито на ден...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си