такаам значи мисля, че всеки има някви такива моменти дето ТРЯБВА да сподели .. надявам се да ме разбирате :]]
хмм ами да започна вече
тази година съм в нов клас .. ии нормално е да има и проблеми все пак живота ми както и на всички не е розов .. но все пак мога и всички можем да се постарае, за да ни е по-добре .. помня, че в началото на годината всичко си беше окейй сяя не че е много зле но знам, че определено не се чувствам така както бих искала .. в класа ми специално си нямам приятели .. което не ми е проблем .. в смисъл че имам приятели от предишното училище, които наистина многооо ценя [h]] а и от другите класове в сегашното ми училище също имам мн добри приятели .. ии бтв от части не мога да разбера тая мания ся познават се от месец и половина (даже няма и толкова) и вече се обичат О_o стига бе .. бахти простотиите тва .. таа нещо много звезди станаха в моя клас .. правежи такива .. кво много вървежни ли са .. пфуу .. таа да продължа почнаха да ме използват .. взеха ме за няква мн тъпа дет едва ли не живея за да им изпълнявам желанията .. вземат ми тетрадката и преписват (щото съм по-умна от тях ии изкарвам хубави оценки) .. неска една ай да не казвам ква ми взела стола .. чакай вее ква си ти по дяволите .. там е работата чее незнам просто не знам как да се оправям с такива .. нз напоследък не се харесвам .. преди не беше така .. и самочувствието ми се снижи .. дори няма причина за тва .. даже би трябвало да се вдига щото показвам че знам повече от преди .. ии абе няма причини и толкова .. на външен вид преди също се харесвах .. сяя напоследък се намразвам с всеки ден ..

мерси мн на всички, които са го прочели
и искам да добавя, че след тва се чувствам по-добре и вярвам, че всичко ще се оправи ..
ако някой иска да напише мнение .. много ще съм благодарна