.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

не ми пише?!

Здравейте направо започвам.
    Имам връзка вече една година,преди 4 месеца приятелката ми се премести в друг град,но това не беше пречка тъй като догодина и аз ще живея там и решихме да не се разделяме,а да изчакаме.
    Преди седмица спря да влиза въобще в скайп,пиша смс но няма отговор,трябваше да и се обадя за да разбера как е.
    Тя ми каза,че не влиза в скайп,защото е нямала нет и същия ден щели да и го пуснат.Изчаках и в един разговор тя ми каза,че са и пуснали нета,но имала домашни и нямала да влезе,аз се съгласих.
    3 дена след това тя въобще не ме търси пиша смс обаждам се и ми казва,че нямала време,но днес тя влезе в скайп и аз и писах и веднага излезе извън линия,писах смс,но пак няма отговор.

Някой може ли да ми каже защо би могла да прави така

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    преминала е на тъмната страна сит е тя сега?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Питай я, аз от къде да знам какво и е в главата?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Би могла да прави така, защото вече не й е интересно само да си пишете и разстоянието си казва думата ?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Абе поговорете и ще се изясните кой какво...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Питай я, аз от къде да знам какво и е в главата?
    yeap.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Питай я де ..ахх,тези километри

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Явно .. разтоянието и е повлияло .. (:.Но един разговор ще ви се отрази добре .

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    мега гадни са
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Да я пита? Ами ако неще да му каже...? Любов от разстояние трудно се запазва. Не можеш да искаш да си с някой, който не виждаш или виждаш, но много рядко. Когато не си до този човек...как да го кажа, чувствата изсъхват и няма на какво да се закрепи тая връзка и търсят отеха другаде. Често хората не казват какво мислят наистина и може разговорът да не помогне (това е само в някои случаи).Опитайте да си поговорите, но не по телефон или скайп, ако имаш възможност виж се с нея. Може би просто ти трябва да прецениш как го чувстваш и да разбереш намеренията й.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре как да знаем??? Питай я и ше разбереш ..

Аз ли да ти пиша, за да ти кажа..?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Разстояние ... основния фактор отново.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Пловдив
    е то й е писнало от теб остави я на спокойствие малко ... то може ли всеки ден да си пишете с часове. Изтрай там 2-3 дена не й се обаждай не й пиши нека тя сама да ти звънне, защото ако продължаваш така през 5 мин да й звъниш само ще влошиш нещата.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на Riot
    Намерила ти е заместник.
    Моля ?!

:)

Qvno iska da se razdelite,no go pravi taka za da ne te narani.Popitai q direktno kakvo ima.Obqsni i 4e taka si misli6 kakvi li ne ne6ta i 4e e nai-dobre tq li4no da ti kaje na kakvo se dalji tova neino darjanie.Uspeh!

'любов от растояние трудно се запазва' .. аре бееееееееееееееееее
    Моля ви са,, толкова дълга връзка от разстояние съм имала и винаги съм имала време за разговор,смс и среща.ВСЕКИ ДЕН !
    Тия не на мене .. Ако има истински чувства няма какво да ви попречи.Вероятно е изгубила интерес и ако е така не километрите са ви виновни! Толкова ви е била истинска връзката и чувствата поне от нейна страна.Не ма ядосвайте.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Спираш да й пишеш, да й се обаждаш и да и пращаш СМС-и, дори когато е на линия не й пиши. Ако изобщо й пука за теб ще ти пише все някога, ако ли не... Освободи се от всички предразсъдъци и ще разбереш, че това е правилното решение.

Или не те приема вече,или си досадна или наистина има много ангажименти..
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    'любов от растояние трудно се запазва' .. аре бееееееееееееееееее
    Моля ви са,, толкова дълга връзка от разстояние съм имала и винаги съм имала време за разговор,смс и среща.ВСЕКИ ДЕН !
    Тия не на мене .. Ако има истински чувства няма какво да ви попречи.Вероятно е изгубила интерес и ако е така не километрите са ви виновни! Толкова ви е била истинска връзката и чувствата поне от нейна страна.Не ма ядосвайте.
    още си наивна и малка, че да разбереш като пораснеш ще си на друго мнение
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka

мдааа

Истината ли?Ама толкоуу си й писнал, че не може да те диша вече..Спри се малко..Я ти не я търси 2 седмици, да видиш как ще започне да звъни, да провери дали не си умрял...

Супер фен Аватара на Djuff
    Или й е писнало от тебе или си е намерила някой друг... може би или пък може би както казват другите не й пиши, не я търси и ако още иска да сте заедно ще видиш как сама ще те потърси

мм аз мисля ,че си е намерила друг

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    Намерила ти е заместник.
    Или отдавна си и писнал и само е чакала да се премести, за да приключи с теб и да се оправдае с причината за разстоянието.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си