- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не ми пише?!
ами и аз като другите 1во любов от километри не е любов според мен2ро вероятно наистина си и дотегнал и за тва да не ти обръща внимание и трети вариант е да е обърнала нова страница в смисъл ново момче в живота й
Това е много вероятно,щом една жена започне да увърта така,значи нещо не е наред...Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ще ти кажа само едно:
"Ако обичаш,пусни любовта си на свбода(демек,не и пиши нито и звъни 1 сед. примерно)ако и тя те обича,ще се върне(сама ще те потърси),ако не се върнe(не те потърси),никога не е била твоята любов..."
Надявам се да ме разбереш,написал съм го така,че и най-големия идиот,да го схване
Дано ти помогне тва,което написах...пробвай,ако найстина си й писнал или си има друг...мойте съболезнования![]()
Пич,кофти ми е да ти го кажа ама мацката си е хванала друг.![]()
Първоначално написано от radybt
мнооооо песни майна прочети нещо,че така с тая музика ептен ще ви се обърка живота като почнете се вживявате
мъ тая песен е тъжна ох тази ме разплаква ох текста е точно за мен писан
еми нЪ преструвки до няма и къде да знам звучи тъпо не кой знае какво ама както се казва ''какпката че е капка камък разцепва''надявам се знаете от къде е цитата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Намерила ти е заместник.
Първоначално написано от bonbon92
+Първоначално написано от bonbon92
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.