Здравейте, реших и аз да споделя какво ми тежи .Та ..всичко започна лятото, запознах се с едно момче, което още от началото ми стана много симпатично.Разменихме си скайповете и тъй като той е от друг град си общувахме по скайп, опознавахме се и решихме да излезем. И всичко стана като в приказките-прекарвахме си супер времето заедно и всичко вървеше добре. След 2 месеца обаче той реши, че трябва да ме остави..Като причина посочи това, че си мислил, че любовта идвала с времето,а при него още не била дошла.А аз от своя страна му казах, че дори не ни даде шанс да се опознаем достатъчно, за да разбере дали ще ме заобича..Говорихме още, но без резултат.Той каза,че не бил проблема в мен, а в него и сам не можел да се разбере, нямало друга..Проблема е в това,че аз тъкмо се привързах повече към него и изведнъж всичко свърши.Минаха 3 седмици, а аз не мога да си го избия от главата и постоянно се питам дали няма нещо, което да наравя, за да го върна..Приятелката ми казва, че няма смисъл да го търся, защото щом е решил така е по-добре да гледам напред и да не мисля за него.Но въпреки всичко дали има смисъл да се боря ?? Дали да го потърся ? Но ако не иска да говорим? Моля за съвет .
Благодаря на всички,които отделиха време да прочетат написаното! : )