Виж сега аз съм 1,54 и съм 8 клас, нито съм се комплексирала нито пък позволявам на някой да ми тъпче самочуствието...
Повдигни си един хубав имунитет обличаи се готино с високи обувки блузки с широко диколте, ако нямаш големи гарди земи блузките с якички препорачителен бял и черен цвят, ако ли не кремаво зелен или лилав или кафяв впитите дънки за предпо4итания обувки - боти за сезона грим молив спирала гланц с блясък и т.н.. ходи с вдигната глава и не си търси гадже напротив направи се недостапна и допирай до себе си само такива които са ВИП тоест красиви известни, но най важното по важно от красотата от вън гледай душата разсъжденията гледай да те цени най -важното !!! А не като тоя пиклйо дето явно не те е познавал и е бил некав кух без мозък "кукла". . . Търси си имунитета момичее ии да не ти пука от никой и нищо кви са тия комплекси кво е тва нещо яяя се стегни. . . Знаеш ли имах гадйе 1,90 а аз съм 1,54 и не ми пукаше как гледаха др. на нашата малко сранна връзка нали се обичаме кво ми пукаше за чуждото мнение нали знаеш "Чуждото мнение след моето погребение" баадии в всичко, а и важно нещо от това как да повдигнеш самочувствието си е да имаш високи оценки и да участваш в извън класни дейности, защото тва е начин да станеш малко по прочута казвам ти го от личен опит послушай ме аз няма да те излажа щотото нямам полза от тва, но ти имаш полза от съвет такаче ето ти моя: "СЕГНИ СЕ И МАХНИ ТОЯ КОМПЛЕКС !!! " АЙДЕ ПИШИ КАТО ПРОЧЕТЕШ ТВА